Image
 

Wallet för e-biljetter!

För någon vecka sedan lyfte vi era förslag om fler betalningsmöjligheter i nya appen. Då var det flera stycken som bland annat kommenterade att Wallet vore en smart lösning. Vi håller med! Med hjälp av till exempel Apple Wallet eller Google Wallet skulle man i så fall kunna samla sina filmbiljetter på en och samma plats, tillsammans med sina andra kort, kuponger och biljetter.

Om du har fler tankar kring betalning och biljetter – fortsätt gärna tipsa oss!

Lanseringen av den nya appen har blivit lite försenad på grund av tekniskt strul. Vi hoppas kunna lösa problemet så snart som möjligt. Men redan nu kan du testa våra e-biljetter om du köper din biljett på beta.sfbio.se. Du får då en QR-kod skickad till din mejl, som du bara visar upp på biografen. Hur smidigt som helst!

 
 

3 kommentarer

 • Simon Mattila, 2017-05-25 15:26

  Låter jättebra!

 • Dannies Lövgren, 2017-06-20 17:41

  Så. Det är på gång? Vill tillägga ATT..i kommande iOS 11 så kan man välja att ha Apple Wallet som en genväg i Control Center, vilket ger ÄNNU snabbare access till ens biljetter! Apple Wallet, för iPhone ägares del, känns självklart! Ser fram emot detta!

 • Sweet spot, 2017-06-21 13:11

  Jättebra att biljett kommer till ens digitala plånbok i sin smarphone men glöm inte att stödja samma funktion till bioklubbkortet. När betalkorten kommer till smarttelefonerna kommer fysiska medlemskorten naturligt försvinna.

  Glöm heller inte stödja biljett och bioklubbkort till smartklockor. Fundera också på mekaniska dörrslussar (som på tunnelbana) som stödjer digitala biljetter. Det avlastar personal som kan fokusera mer tid att serva besökare än att riva biljetter.

Du måste logga in för att kunna kommentera