Image
 

Bättre listning av föreställningstider

Nyligen lanserade vi vår nya sajt och vi har sedan dess fått en massa glada tillrop om den nya designen. Det tackar vi för! 🙂

Vi kommer inom kort att uppdatera sajten med många nya funktioner och korrigeringar. De största förändringarna är en bättre översikt av filmer och listning av föreställningstider, en helt ny sökfunktion och tydligare filtrering. Hoppas att ni kommer gilla det, och kommentera gärna om det är något mer ni tycker vi borde fokusera på vid nästa uppdatering.

 
 

5 kommentarer

 • Dan Pettersson, 2017-05-25 21:08

  Ska bli intressant att se vad ni ändrat! Jag älskar att ni äntligen gjort det möjligt att söka fram filmer utifrån NÄR man vill gå på bio, men håller med andra kommentarer om att endast visa sex föreställningar åt gången blir väldigt oöverskådligt. Kanske borde det också finnas fler filterval så att man kan välja bort tex barnfilm eller andra genres. Håller också med om att man borde kunna markera en eller flera biografer samtidigt. Vore smidigt om man också kunde dölja film för film (dålig döljs alla dess föreställningar) så att man till slut får en vy med de filmer man väljer mellan.

  En sak jag reagerade på är den lilla fåtöljikonen med siffror bredvid. Det är omöjligt - utan att klicka vidare - att förstå om den visar antalet bokade platser eller antal platser kvar. Vore bättre att skriva rakt ut "14 platser kvar".

 • Peter B, 2017-05-26 14:03

  Halloj!
  Vet ju inte exakt vad nästa uppdatering kommer ge, men här är mina kommentarer på nuvarande utseendet, allt baserat på hur det ser ut i mobiltelefon.
  1. Endast visa tre filmer åt gången i sökresultatet "När vill du gå på bio" blir extremt svårt att få någon överblick. Minst 10 borde visas per sida.
  2. Önskar möjligheten att kunna sortera på kategorier. Tex att man kan välja Action och Drama, men inte Skräck.
  3. I valet av biograf (i Stockholm) önskar man kunna välja "Alla i city". Kanske även "Alla i norrort", söderort. Tex är man inte intresserad av Kista om man står mitt i city.
  4. Hastigheten behöver ni få upp på sidan. Körde iPhone via wi-fi kan tilläggas. Segt!
  5. I bokningsläget, när man får upp filmerna, vore det nice om man även kunde klicka (få upp popup-fönster) med lite mer information om filmen. Som det är nu måste man lämna bokningssidan för att läsa om filmen.

  Sen kom jag inte längre för sidan fastnade i laddläge (helsvart sida med snurrande symbolen i mitten).

  • , 2017-06-12 16:33

   Tack för din feedback - en del av detta kommer att lösas med nästa uppdateringen då det ska bli en bättre översikt med att ex. kunna välja filter. Håll ut! Nya uppdateringen är inte långt borta.

 • Mattias Kling, 2017-06-07 10:30

  När är denna uppdatering planerad? som det fungerar nu är det riktigt svårt att hitta en passande föreställning, och jag avser nog helt enkelt vänta med att gå på bio tills det går lättare att boka.

  • , 2017-06-12 16:29

   Tråkigt att du tycker det, men uppdateringen ska inte vara allt för långt borta. Håll ut!

 • , 2017-06-07 12:20

  Tänkte precis lämna idé om detta, kul att det är på gång redan!

  • , 2017-06-12 16:27

   Va kul att du tycker det! Det tycker vi också.

 • Johan Ramström, 2017-07-14 11:34

  Hej! Gillar bio och Sf. Sajten är dock under all kritik. Gå gärna tillbaka till förra versionen tills ni fått ihop en sajt som faktiskt är bättre än tidigare.

Du måste logga in för att kunna kommentera