Image
 

Throwback Tuesdays på SF Bio

På Biolabbet har ni tyckt och tänkt till om vårt programutbud och många av er har kommit fram till att ibland vill man helt enkelt bara se en film man redan gillar.

Det är kanske ingen nyhet att vi på SF Bio visat klassiker på bio, men nu hittar du våra kultfilmer på www.sf.se/throwback! På utvalda tisdagar visar vi klassiska filmer en gång till som de ska ses. På bio!

Throwback Tuesday är ett biobesök som inte liknar något annat när salongen fylls av intensiv nostalgi, och det är inte helt omöjligt att du ertappar dig själv med att mima till varje filmreplik.

Utbudet idag varierar mellan kultfilmer i alla olika genres och ibland kan det även flirta lite med vår ordinarie repertoar. I april visade vi till exempel Titanic samma datum när skeppet förliste som en extra visning, och på Throwback Tuesday. En uppskattad upplevelse väl värd att uppleva tillsammans med andra filmälskare.

På repertoaren närmast står Rosmary’s Baby som visas 22 maj och Grease som visas 12 juni.

Programmet fylls på löpande, så håll utkik på sf.se/throwback så att du inte missar din favoritfilm!

Lämna gärna en kommentar nedan vilken klassiker som du skulle vilja se på bio igen i år, eller stötta andra med att gilla deras förslag!

 
 

2 kommentarer

 • , 2018-05-16 07:32

  Tin Cup

 • Sweet spot, 2018-05-17 20:16

  Lotta ut varje vecka presentkort på throwback tuesday-föreställningar till guldmedlemmar - man får själva lösa ut en eller två biljetter när man har möjlighet.

  Sen se förslaget på digitalt kösystem för förhandsvisningsbiljetter här: https://biolabbet.sf.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5932

  • Sweet spot, 2018-05-17 20:16

   När jag menar presentkort menar jag självklart ett digitalt sådant till appen. Alla andra former borde avvecklas omgående.

  • , 2018-05-18 11:38

   Intressant! Vad tycker du om SMS-versionen av de digitala presentkorten som vi infört? Då alla inte har vår app nedladdad är det ett sätt att möjliggöra för alla att kunna ta emot ett presentkort via SMS.

  • , 2018-05-18 11:41

   Kul idé med Throwback-tävlingar! Att särskilja presentkorten däremot kan bli lurigt för oss, men som Yoda brukar säga. "Always in motion is the future".

   Har tagit vidare förslaget om digitalt kösystem till ansvariga - det var väldigt genomtänkt och intressant! tack för det.

  • Sweet spot, 2018-05-18 13:44

   Bra komplettering men då vill jag också kunna registrera den så att den ändå landar i appen.

  • Sweet spot, 2018-05-18 13:48

   Tack mixen poängsystem med utlottning kanske är nödvändig.

   Genom att det är poängbaserat och sen slutar med en utlottning med flera chanser att få biljett, samt att de som tackar nej till biljett också får poäng, borde det leda till att fler som förtjänar får biljetter och samtidigt få platser som de själva valt och är nöjda med (är man inte nöjd med kvarvarande platser kan man tacka nej till biljetten och få köpoäng istället.)

   Lyckat till med utvecklingsarbetet!

Du måste logga in för att kunna kommentera