Image
  • Image
 

Renoveringar på Filmstaden

Under året har vi renoverat och byggt om många biografer och butiker, och fler blir det under nästa år. Videon ovan visar när butiken i Norrköping byggdes upp inför invigningen.

I Helsingborg har vi byggt en helt ny, fin biograf, komplett med VIP-salong och storformatet iSense. Invigningen med fotbollslegenderna Caroline Seger och Andreas Granqvist blev minst sagt lyckad!

På andra ställen i landet har vi renoverat foajéer och salonger. Just nu uppgraderar vi ljudtekniken på Filmstaden Luleå – följ gärna arbetet på Filmstaden Luleås Instagram-konto.

6 december firar vi renoveringen av Filmstaden Norrköping och inviger vår nya, härliga butik! Välkommen till en lyxig invigningskväll med galakänsla!
Vi smygpremiärvisar den svenska komedin Lyckligare kan ingen vara och det blir provsmakning av söta popcorn, tävling i salongen och du lämnar såklart med en välfylld goodiebag. Filmkollektivet Crazy Pictures är på plats och klipper bandet. Läs mer här.

Därefter firar vi hela veckan 7-16 december med dubbla poäng för medlemmar, mer provsmakning, ansiktsmålning och tävlingar.

Håll gärna utkik på www.filmstaden.se/nyheter för fler spännande saker som är på gång.

 
 

Inga kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera