Image
 

Påverka den framtida bioupplevelsen!

Under helgen 15-16 juni samlas 30 IT-snillen på Quest ’19 för att under ett dygn skapa koncept på temat framtidens digitala bioupplevelse. Och du kan påverka vad de ska utveckla!

Vi söker personer att intervjua på lördag klockan 15.00-18.00. Platsen är Skandia-biografen mitt i Stockholm. Du anmäler ditt intresse här för att bli intervjuad av en, eller ett par arbetsgrupper om användarupplevelsen kring biobesöket. Om du blir en av de som blir intervjuade på lördag kommer vi att kontakta dig omgående och du får biobiljetter som tack för ditt engagemang.

Om du bara vill dela med dig av din idé kan du också kommentera här i kommentarsfältet! Du behöver inte ha en färdigutvecklad idé, det räcker fint med en massa tänk och funderingar kring biobesöket, som du gärna delar med dig av.

 
 

3 kommentarer

 • Sweet spot, 2019-06-23 12:53

  Lyfter fram igen möjligheten att rapportera störningar i mobiltelefon eller smartklocka och att betygsätta sin bioupplevelse efter besöket. Sverige har bland världens högsta biobiljettpriser men undermålig hantering av störningar och kvalitén på bioupplevelsen.

  Reklamationsprocessen är också usel och har tidigare varit tidsbegränsade pappersbiljetter som inte går att använda digitalt. Kompensera med poäng presentkort eller poäng istället. Visa i er marknadsföring att ni inte tolererar störningar och informera vid varje visning att respektera varandras bioupplevelse (händer ytterst sällan).

  Hela kedjan från störning till eventuell reklamation behöver vara bättre annars väljer fler besökare att stanna hemma.

  • Sweet spot, 2019-06-23 14:19

   Se tidigare förslag om störningsknapp i appen:

   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5352

   Se tidigare förslag gällande förbättrade reklamationsrutiner:

   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5429

  • Sweet spot, 2019-06-23 14:21

   Se också tidigare förslag gällande informationsfilmer mot störningar:

   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5424

  • Sweet spot, 2019-06-23 14:32

   Se också förslag att rapportera trasiga och smutsiga stolar (det är extremt vanligt hos populära salonger i de större städerna och inte ok för det pris man betalar):

   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5833

 • Sweet spot, 2019-06-23 12:58

  Lyfter fram ett annat förslag som jag tidigare lyft. Bemanningen i många salonger idag är undermålig. Inför automatisk slussar (som på tunnelbanan) inne i biografen som fungerar med smartklocka och smartphone. Du kan sen hämta 3D-glasögon i automat om man inte vill att de ska ligga framme i en öppen låda.

  • Sweet spot, 2019-06-23 14:20

   Se tidigare förslag om dörrsluss här:
   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5336

 • Sweet spot, 2019-06-23 13:03

  Digitalt kösystem för kundklubb/bioklubb för begränsade förmåner som förhandsvisningar behövs. Att behöva fysiskt köa och kanske inte få välja plats är inte något många orkar krångla med. En variant är att lotta biljetter till guldmedlemmar som visar sitt intresse för en visning. Chansen att få biljett ökar hur många gånger man "köar" i lotteri och om man släpper "vunna" biljetter man inte kan använda.

  • Sweet spot, 2019-06-23 14:22

   Se tidigare lagt förslag om digitalt kösystem här:

   https://biolabbet.filmstaden.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5932

Du måste logga in för att kunna kommentera