Image
 

Nya sajten är här!

Nu har den gamla sajten släckts ned och äntligen ersatts av den nya. Sidorna för presentkort och Bioklubben är fortfarande under konstruktion och är därför länkade till den gamla sajten.  De kommer också att uppdateras så småningom.

Många av er som kommit med idéer till Biolabbet har efterfrågat en sajt som funkar i mobilen, enklare navigation, smidigare köpflöde och fler möjligheter att filtrera på olika föreställningar. Vi är mycket glada över att ha kunnat uppfylla några av era önskemål. En av de största förändringarna är att vi har ersatt fysiska biljetter mot e-biljetter. Så nu är det bara att visa upp QR-koden i mobilen vid insläppet, du behöver alltså inte hämta ut biljetterna i förväg. Du kan också skriva ut biobiljetten i förväg.

Vad tycker ni om den nya sajten? Fortsätt gärna ge oss feedback, så att sajten kan bli ännu bättre!

 
 

15 kommentarer

 • Sebastian Blask, 2017-05-16 17:33

  Sidan är jättelångsam, det tar väl 10 sekunder innan den är klart med att laddas. Och det är på en dator, inte ens på en gammal telefon eller surfplatta. Jag tycker också att det är ganska svårt att få en översikt över vilka filmer finns på bio idag då det visas bara 6 filmer samtidigt. Speciellt när man kollar och alla 6 filmer visar "Föreställningen har börjat".

  • , 2017-05-17 10:15

   Tack för feedback! Vi ser över hastigheten just nu och tar till oss av dina synpunkter.

 • Björn Sand, 2017-05-16 20:13

  Både i Chrome och Internet Explorer på en Windows 7 PC är sidan alldeles för "blaffig" (för stora bilder, för stora typsnitt, för lite "luft" etc.), vilket skapar en åksjukekänsla. Minskade zoomen till 75 % vilket gjorde sajten mer intagbar. Ni bör alltså minska hela layoutens vikt med ca 75 % för datorwebbläsare.

  Funktionen "När vill du gå på bio" känns feltänkt från början då i vart fall jag och mina vänner innan det blir aktuellt att välja föreställningstid väljer vilken eller vilka filmer vi kan tänka oss att se. Istället för att presentera varje föreställning som en enhet bör varje film presenteras som en enhet med flera föreställningstider. Som den är nu, där det dessutom bara visas 6 föreställningar åt gången, är den helt oanvändbar. Det borde också vara möjligt att som filter välja fler än en biograf åt gången.

  Under "Filmer" saknar jag en kategori för "på bio nu" eller liknande. (Trodde att aktuella filmer skulle vara detta men där finns även filmer med premiär långt fram i tiden).

  Till skillnad från Sebastian ovan upplever jag inte att sajten är långsam.

  • Johanna Lundgren, 2017-05-17 08:44

   Jag håller 100% med ovan kommentar.

  • , 2017-05-17 10:21

   Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! Vi tar till oss av det och det kommer att komma några uppdateringar till på sidan under sommaren med korrigeringar av utseendet och fler funktioner.

 • Kevin Dahlberg, 2017-05-17 08:49

  Kryssrutorna för att filtrera filmer på 3D, Dolby Atmos och IMAX, både på huvudsidan och när man ska kolla biljetter för en film behöver ju inte visa valmöjligheter som inte finns.

  Om jag klickar på biljetter för exempelvis Alien Covenant och ser 3D-kryssrutan så tänker man ju att filmen finns i 3D och när man markerar den och alla föreställningar försvinner blir man lite förvirrad, betyder det att filmen inte finns i 3D eller att det inte finns någon föreställning för den valda dagen i 3D? om man tror det sista och tycker om 3D börjar man byta dag för att se om man kan hitta den i 3D.

  Samma sak med Atmos och IMAX, på biografer som inte har Atmos eller IMAX behöver ju valet inte heller komma upp, det skapar bara förvirring.

  • , 2017-05-17 10:29

   Hej! Tack för dina synpunkter. Bra poäng, vi tar till oss av det och ser över det inför kommande uppdateringar.

 • Michael Arvallius, 2017-05-17 11:42

  Alldeles för dålig översikt.
  I gamla sajten så kunde man på en sida se alla filmer det gick att köpa biljetter till, även de som inte haft premiär än men där biljettköp var möjligt.
  Jag vill kunna se alla tillgängliga filmer på en sida.

  Precis som Björn sa så är det onödigt att visa alla föreställningar separat.

  Nu kan man bara se 6 filmer åt gången.
  Låt kunden välja hur många man kan se åt gången, ända upp till allting.
  Väljer man att se "hela dagen" så ska man inte behöva klicka på "senare föreställningar", utan man ska se just hela dagen.

  När det gäller val av biograf så kan man nu enbart välja en eller alla. Man borde kunna bocka för flera biografer.
  Kanske ha City (Rigoletto, Sergel, Saga, Sture, Park, Skandia...) som ett gruppval.

 • Michael Arvallius, 2017-05-17 12:24

  Tänkte just nu köpa biljett.
  När man väljer plats så står det bara vilken rad man är på, inte stolsnummer.
  Man måste kunna se vilken stol man väljer!

 • Michael Arvallius, 2017-05-17 12:36

  Man måste även bekräfta att man inte är en robot, även när man kryssar bort ett inlagt kort... Är inte det att ta i?

 • Michael Arvallius, 2017-05-17 12:39

  När det gäller företagsbiljetter så står det på ett ställe att de gäller "alla ordinarie föreställningar", på ett annat ställe står det att på IMAX så måste man betala ett tillägg, men det står inte hur mycket.
  Därav var jag tvungen att testa ved tillägget blev (70 kr).
  Det borde vara bra om ni skriver klart och tydligt vad tillägget är.

 • Michael Arvallius, 2017-05-17 12:57

  När man testar platsbokning i nya sajten så släpps inte stolen när man klickar på "avbryt köp". Jag har testat att gå in på gamla sajten efter ett avbrutet köp och då visas den stolen som upptagen.
  Stolen borde släppas direkt när man väljer att avbryta köpet, annars kommer det bli problem när det är dags för storfilmer där många samtidigt vill gå in och boka platser (några kommer alltid avbryta köpen för att testa en annan tid osv).

 • Mattias Kling, 2017-05-19 10:23

  Sidan är skapad med mycket flashing grafik och design. Tyvärr blir det också väldigt svårt att få någon som helst översikt, och väldigt svåranvänt. De allra flesta beösker sidan för att se vilka filmer som går, och att boka biljett. Dessa funktioner är direkt svåra att hitta.
  Och att sitta vid en dator med dubbla widescreenskärmar och få presenterat sex filmer i taget i en liten ruta i mitten på en skärmen... använder ni verkligen siten själva? =)

 • Kristian Köpsén, 2017-05-20 11:33

  Den nya sidan saknar helt stöd för mitt vanligaste scenario. Vi vill gå på bio nån gång ikväll. Undrar vad som finns?

  Nu måste man klicka sig igenom sida efter sida med 6 alternativ i taget. Efter ett tag kommer samma filmer tillbaka igen på senare föreställningar. Men man måste fortsätta klicka nästa för att komma till slutet och se allt som går.

  Varför finns det ingen vy som utgår från film istället för föreställning?

  Som det är nu måste man ha ett papper bredvid och anteckna filmer man kanske vill se, för att överväga alternativen när man till slut jobbat sig genom alla sidor med 6 filmer på varje. Oerhört krångligt!

  Att ha en vy med alla filmer som går en dag i en stad (eller flera) känns så självklart så man undrar hur ni tänker när ni väljer att inte ha den översikten.

 • , 2017-05-24 12:58

  Jättedumt att "När vill du gå på bio?"-delen inte kommer högst upp på sidan. Samt att man ser så få filmer/tider där, man borde se alla föreställningar som går på en dag.

 • Michael Arvallius, 2017-05-31 11:19

  När jag försöker boka en biljett till Dumma mej 3 så måste jag först mata in klubbnumret, ok.
  När jag sedan väljer plats så får jag felmeddelandet:
  Loyalty rule not verified, loyaltycard not found
  Loyalty rule not verified, loyaltycard not found

  och kan inte slutföra köpet.
  När jag försöker boka igen är stolen från första försöket fortfarande markerad som upptagen, vilket jag felanmält tidigare.

 • Calle HB, 2017-08-02 18:19

  Sidan är oerhört oanvändbar.
  Fin layout och allt sånt men när funktionaliteten är kompromissad till denna grad blir det helt värdelöst.

  • Daniel Ström, 2017-10-12 18:51

   Detta gäller i hög grad fortfarande, drygt två månader efter din kommentar. Jag har skickat in förslag nu angående den dysfunktionella inloggningen.

 • Erica Yttermyr, 2017-10-25 14:42

  Varför går det inte att efterregistrera biljetter för poäng?
  Det finns enmöjlighet i frågeformuläret men det verkar vara en Dummy...
  Ni svarar eller återkopplar heller aldrig när man ställer frågor?

 • Erica Yttermyr, 2017-10-25 14:51

  Varför frågar ni vad vi tycker om den nya sajten?
  Vi lämnar feedback och ni har inte bemödat er med att svara eller återkoppla sedan i maj?
  Intresserade? Näh, inte mycket.:(

Du måste logga in för att kunna kommentera