Image
 

Nu lanseras Filmstadens nya app

Det första du som användare kommer att märka är en tydligare navigering och att sökfunktionen är tillbaka, men under skalet finns de riktigt stora förändringarna, som gör appen snabbare och som låter dig köpa biobiljetter smidigare.

För oss är det oerhört viktigt att appen lever upp till våra gästers förväntningar. Därför är den feedback vi får avgörande i den fortgående utvecklingen av våra digitala tjänster. Appen ska vara det enklaste sättet att köpa biljetter och hålla koll på medlemskapet för dig som gäst. Förutom ny navigering, som vi hoppas ska underlätta, samt en ny sökfunktion har köpflödet helt designats om för att skapa en bättre upplevelse och ett enklare köp.

Som tidigare finns ytterligare funktioner för våra inloggade medlemmar och även dessa har fått en ny uppdaterad design för att underlätta för dig som medlem att hålla koll på ditt medlemskap. Appen är designad för att snabbt ge dig en överblick vad som går på bio och för att du enkelt ska kunna köpa biljetter.

Som användare blir du ombedd att uppdatera din app nästa gång du öppnar den. Och har du inte appen sedan innan, ladda ner den i App Store eller Google Play.

Biolabbet kommer under hösten att flytta in på Filmstaden.se, där du som vanligt kommer att kunna lämna feedback och idéer till oss anonymt. Håll utkik här för mer information!

Har du testat den nya app-versionen ännu?

 • Ja: 88.9%
 • Nej: 11.1%
Tack för din röst!
 
 

4 kommentarer

 • Kevin Finucane, 2020-10-02 17:53

  Jättestor förbättring! Saknas bara att man kan sortera sina sparade filmer så som på filmstaden.se (tror också det gick i förra versionen av appen?). Just nu är min lista varken ordnad efter bokstäver eller premiärdatum.

 • Alexi Högkvist Lundberg, 2020-10-07 15:26

  Gillar appens struktur extremt mycket! Lite tråkigt att man endast kan betala via bankdosa och inte mobilt bank id.

 • Joakim Wallenfyr, 2020-10-15 20:53

  Jag gillar inte att bilder layout går över klockan och statussymboler längst upp på iPhone, det borde vara en svart ram där

 • Emelie på Filmstaden, 2020-10-19 12:06

  Tack så mycket för er feedback och roligt att ni gillar den!
  Appen är under utveckling och vi tar till oss av era synpunkter till kommande versioner.

Du måste logga in för att kunna kommentera