Image
 

Movie Meals: Mat på bio!

Nu förhöjer vi din upplevelse ytterligare när vi på Filmstaden Sickla, Filmstaden Scandinavia och Filmstaden Heron lanserar ett helt nytt matkoncept!

Från och med 25 oktober erbjuder vi dig som gäst möjligheten att bland annat köpa korv, pizza och nachos till din bioupplevelse! Något som har varit väldigt efterfrågat från er här på Biolabbet.

Oavsett om du vill äta något litet före eller efter filmen, eller varför inte ha något gott under filmen, så kommer du kunna köpa utbudet i kombo med dryck eller till styckpris.

Våra medlemmar får dessutom 25% rabatt när de köper valfri kombo på någon av de ovan nämnda biograferna från och med 25 oktober – 17 november. Utbudet kan variera lite mellan biogaferna.
Läs mer om det här.

Vad ser du mest fram emot att äta under ditt biobesök?

 • Korv - Smokey eller med Pulled pork: 8.5%
 • Mucho Nachos!: 36.6%
 • Mozzarella Sticks: 14.1%
 • Pizza: 21.1%
 • Krispiga kycklingbitar: 19.7%
Tack för din röst!
 
 

2 kommentarer

 • Sweet spot, 2019-10-26 22:47

  Kul att se att ni tittar på matservering, dessvärre lockar ingen av maten ovan - föreslår att man utvecklar en bättre meny. Jag flaggar också för att det kan var riktigt störande med matätande om man själv inte planerat att äta (alla som suttit bredvid ett stolpskott med donkenpåse med matos i biosalongen vet vad jag menar). Biosnacks är ofta anpassade för att inte lukta eller låta för mycket. Föreslår därför att bara servera mat i uppmärkta salonger för det och som har bord - exempelvis vissa VIP-salonger. På så vis kan jag som biobesökare göra ett aktivt val om jag vill ha matätande när jag går på bio. Det här kräver naturligtvis att ni har branding för det nya restaurangbiokonceptet. Hoppas ni ser över det. Kolla på hur Alamo Drafthouse gjort.

  Just nu tror jag att ni har riktigt få salonger som egentligen är anpassade för mat och därför testar ni den här "fullösningen" i ALLA salonger på några få biografer. Inte smart. För mig är det en miss av er att blanda mat med vanligt tilltugg - fixa bättre meny och avgränsa mat till utvalda salonger med bord.

 • David Sillén, 2019-11-26 08:44

  Jag tycker det är en rolig idé, även om det kan vara distraherande med lukt. Där är dock prasslande påsar en långt värre skurk i min mening, så jag skulle nog kunna komma över även detta.

  MEN

  Jag skulle önska Filmstaden i allmänhet, i detta fall i synnerhet, kunde erbjuda åtminstone ett par veganska alternativ; trots att jag är lätt positiv till den här idén kommer jag inte köpa något menyn och därmed kan jag inte rösta med plånboken.

  • Emelie på Filmstaden, 2019-12-18 09:47

   Hej David!
   Ber om ursäkt för sent svar, vi ser hela tiden över det här testet och sortimentet kan komma att ändras. Vi tittar även efter veganska varianter utöver det som redan finns för att bredda utbudet - så håll utkik! God jul och Gott nytt år!

Du måste logga in för att kunna kommentera