Image
 

Movie Meals: Mat på bio!

Nu förhöjer vi din upplevelse ytterligare när vi på Filmstaden Sickla, Filmstaden Scandinavia och Filmstaden Heron lanserar ett helt nytt matkoncept!

Från och med 25 oktober erbjuder vi dig som gäst möjligheten att bland annat köpa korv, pizza och nachos till din bioupplevelse! Något som har varit väldigt efterfrågat från er här på Biolabbet.

Oavsett om du vill äta något litet före eller efter filmen, eller varför inte ha något gott under filmen, så kommer du kunna köpa utbudet i kombo med dryck eller till styckpris.

Våra medlemmar får dessutom 25% rabatt när de köper valfri kombo på någon av de ovan nämnda biograferna från och med 25 oktober – 17 november. Utbudet kan variera lite mellan biogaferna.
Läs mer om det här.

Vad ser du mest fram emot att äta under ditt biobesök?

 • Korv - Smokey eller med Pulled pork: 7.9%
 • Mucho Nachos!: 33.1%
 • Mozzarella Sticks: 14.2%
 • Pizza: 24.4%
 • Krispiga kycklingbitar: 20.5%
Tack för din röst!
 
 

4 kommentarer

 • Sweet spot, 2019-10-26 22:47

  Kul att se att ni tittar på matservering, dessvärre lockar ingen av maten ovan - föreslår att man utvecklar en bättre meny. Jag flaggar också för att det kan var riktigt störande med matätande om man själv inte planerat att äta (alla som suttit bredvid ett stolpskott med donkenpåse med matos i biosalongen vet vad jag menar). Biosnacks är ofta anpassade för att inte lukta eller låta för mycket. Föreslår därför att bara servera mat i uppmärkta salonger för det och som har bord - exempelvis vissa VIP-salonger. På så vis kan jag som biobesökare göra ett aktivt val om jag vill ha matätande när jag går på bio. Det här kräver naturligtvis att ni har branding för det nya restaurangbiokonceptet. Hoppas ni ser över det. Kolla på hur Alamo Drafthouse gjort.

  Just nu tror jag att ni har riktigt få salonger som egentligen är anpassade för mat och därför testar ni den här "fullösningen" i ALLA salonger på några få biografer. Inte smart. För mig är det en miss av er att blanda mat med vanligt tilltugg - fixa bättre meny och avgränsa mat till utvalda salonger med bord.

 • David Sillén, 2019-11-26 08:44

  Jag tycker det är en rolig idé, även om det kan vara distraherande med lukt. Där är dock prasslande påsar en långt värre skurk i min mening, så jag skulle nog kunna komma över även detta.

  MEN

  Jag skulle önska Filmstaden i allmänhet, i detta fall i synnerhet, kunde erbjuda åtminstone ett par veganska alternativ; trots att jag är lätt positiv till den här idén kommer jag inte köpa något menyn och därmed kan jag inte rösta med plånboken.

  • Emelie på Filmstaden, 2019-12-18 09:47

   Hej David!
   Ber om ursäkt för sent svar, vi ser hela tiden över det här testet och sortimentet kan komma att ändras. Vi tittar även efter veganska varianter utöver det som redan finns för att bredda utbudet - så håll utkik! God jul och Gott nytt år!

 • Johan Månsson, 2020-01-23 11:30

  Jag tycker detta är en bra tanke men jag tycker skyltningen vid biografen behöver ses över rejält - som det är nu får jag huvudvärk att försöka lista ut vad en måltid kostar och vilka alternativ det finns.

  Sedan är jag väldigt tveksam till om det verkligen är så smart att alla i alla salonger ska kunna smaska sig igenom en måltid med tillhörande ljud, doft och hunger störningar. Det är nog med störande moment som det är utan att allt detta ska tillkomma och är man inte sugen på mat under bion blir man lätt distraherad av att andra ska äta.

  Bion är inget vardagsrum man ska kunna göra vad som helst i utan en salong man sitter och njuter av filmen i. Allt annat man vill göra i en bio salong ska göras med hänsyn taget till de omkringvarandes förmåga att njuta av filmen.

  Visst kan man avdela speciella områden, salonger och rader för matätande, till exempel VIP salonger och Plus stolar men då ska det vara tydligt avdelade områden där ätandet inte stör andra som vill fokusera på filmen.

 • Annelie Pettersson, 2020-02-23 13:54

  Usch! Sämsta idén ni kommit på! Tyvärr kommer till GBG nu där jag går på bio...
  Kommer bli färre biobesök dock om jag ska behöva sitta me människor som ska sitta å äta dessa rätter! Usch! Bedrövligt! Man kan äta innan man går in i salongen! Detta tror jag ni kommer att förlora på! Framförallt biobesökare!

Du måste logga in för att kunna kommentera