Image
 

De populäraste förslagen gjorde sf.se till prisvinnare

Sajten IDG.se har utsett sf.se till vinnare i kategorin ”Bästa Underhållningssajt” och vi vill främst tacka er på Biolabbet som har delat med er av bra förslag! 

Under 2017 gjorde vi flera stora förändringar mer er hjälp och era önskemål, och vi jobbar för att hela tiden utveckla bioupplevelsen på SF Bio – Ett stort tack till er på Biolabbet som delat med er!

 

De funktioner som bidragit till utmärkelsen är:

Köpa biobiljetter för poäng online

Förra året var det den hetaste frågan på Biolabbet. Och i slutet av året kunde vi lansera det tillsammans med det nya medlemskapet.

 
Se sitt medlemskap i app och webb

Att lätt se en översikt över sina poäng och inloggade sidor genom appen och på vår responsiva webb, för dig som föredrar att surfa in på www.sf.se istället för appen.

 

 E-biljett på app och webb

Kunder som väljer att scanna sin e-biljett direkt istället för att hämta ut sin pappersbiljett gör givetvis miljön en tjänst. Men en extra bonus är att när du köpt din biljett i inloggat läge kan du alltid komma åt din biljett antingen på webben eller i appen när du loggat in så blir det lite lättare att hålla reda på biljetten!
Läs mer om priset hos IDG.se

 

Vi fortsätter att underhålla, med inspiration från Biolabbet.

Trots den här vinsten finns det saker kvar att kvar att göra och vissa saker är redan i rullning tack vare förslag Biolabbet. Varför inte exempelvis fira ett födelsedagsbarn med ett Biokalas?
Eller för dig som känner dig mer nostalgisk – kolla in Throwback där vi på tisdagar visar ökända klassiker på bioduken igen!

Håll även utkik på www.sf.se/nyheter för att läsa det allra senaste om vad som händer i filmvärlden, biljettsläpp och nya saker som är på gång.
Det finns alltid en anledning att gå på bio!

 

 
 

3 kommentarer

 • Sweet spot, 2018-04-06 18:25

  Kul milstolpe men samtidigt grundläggande tjänster, hoppas på bättre arbete för att motverka störningar (som rapportering direkt i app) och möjlighet att betygsätta sitt biobesök (på samma sätt som PostNord gör när man hämtar ut paket) och där kundtjänst följer upp vid behov, samt förbättringar i förmånstrappan i appen (i synnerhet guldförmåner), rabatt på vardagsbiljetter för guldmedlemmar, ett digitalt kösystem för förhandsvisningar som når alla medlemmar, målgruppsanpassade gulderbjudande och förhandsvisningar + varför inte få poäng om du handlar i VIP-bar och varför saknas snacks där?

  Hade det varit generellt om bioupplevelse hade jag också nämnt reclinerstolar - det borde vara högst upp på listan över alla åtgärder SF Bio borde jobba med idag.

 • Sweet spot, 2018-04-06 18:41

  En annan sak som saknas är möjlighet att tilldelas fribiljetter och rabatter direkt i appen. SF Bio skickar fortfarande pappersbiljetter vid reklamation via snigelpost och som måste lösas ut på plats vid biograf - inget direkt ni vill skryta om gissar jag.

 • , 2018-04-17 12:47

  Hej!
  Vi tittar hela tiden på olika sätt att utveckla vår service!
  Gällande pappersbiljetter hoppas vi att vi så småningom kan komma fram till en ny lösning på plats som är lika säker som idag. Recliners hoppas vi också få se mer utav också i takt med att vi bygger nya biografer och renoverar våra befintliga.

  Att VIP-baren inte ger poäng beror idag på att det är en separat aktör i, eller nära våra biografer. Däremot förstår vi din synpunkt.

  Vi uppskattar dina idéer om medlemskapets belöning och tar med det tankarna vid utveckling av programmet!

Du måste logga in för att kunna kommentera