Image
 

Biolabbet och dina personuppgifter

Idag träder förordningen om GDPR i kraft och vi vill därför passa på att informera dig som är registrerad på Biolabbet om hur vi använder dina personuppgifter.

På Biolabbet har vi på Filmstaden möjlighet att fånga upp idéer och förbättringsförslag på ett sätt där andra biobesökare också kan vara med och utveckla, rösta och delta i processen.

När du använder Biolabbet syns ditt för- och efternamn som du har angett publikt och du behöver en profil på Biolabbet för att få en notis om när vi, eller andra har kommenterat/gillat ditt förslag. Vi lämnar inte vidare dina personuppgifter eller använder dessa för annonsering via riktad reklam.

Om du inte längre vill fortsätta att vara med och påverka kan du alltid välja att ta bort din profil dig från Biolabbet under ”inställningar”.
Väljer du att ta bort en skapad profil kommer de förslag du har postat  att ligga kvar, men dina personuppgifter försvinner och inlägget visas som anonymt.

Tar du bort ditt konto har du inte längre möjlighet att delta i diskussioner på forumet men du kan alltid besöka Biolabbet och se andras förslag och läsa om vad som är ”På gång i Biolabbet”.
Om du ändå vill lämna feedback till oss kan du även göra det genom att maila vår kundservice.

Vi hoppas att ni finner ett värde att stanna på Biolabbet då era åsikter och förslag är viktiga för oss.
Med hösten 2018 kommer spännande projekt och hoppas att ni vill vara med och påverka! Håll utkik här!

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på Biolabbet.

 
 

Inga kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera