Filtuthyrning

Personligen kan jag tycka att det ungefär halvvägs igenom en film blir riktigt kallt i salongen. Min idé är att kunna, när man bokar biljetter, välja som tillval för biljetten att även få en filt eller liknande vid ens plats, ungefär som man för nuvarande kan göra med 3D-glasögon (förutom då att man inte får behålla den efter filmens slut). Detta skulle hjälpa med att hålla sig varm, och dessutom rent biologiskt få folk att kura ihop sig, vilket skickar ut njutningskemikalier i hjärnan, och på så sätt bidrar till en ännu trevligare upplevelse.
Självklart återstår problemet med att tvätta filtarna efter ett tag, men hyr man ut dem billigt kanske man ändå tjänar tillräckligt för att täcka denna kostnad?

 
 

3 kommentarer

 • Andreas Boozon, 2016-09-09 19:52

  Annars kan man ju tänka sig att de låter bli att sänka temperaturen efter halva filmen... ;)

 • Britt-Marie Ahlstein, 2016-09-10 17:29

  Brukar själv kolla upp hur mycket folk det kommer att vara i salongen på ett ungefär, mindre än halvfull så tar jag med extraplagg :D
  Räkna inte med aktiv insats från personal under pågående visning, de märker inte av kylan vid snabbvisit och vem vill lämna salongen för att tillkalla personal och därmed missa en bit av filmen. Hyra filt funkar inte, allting får ben numera. Utom förstås allt skräp biogästerna inte orkar ta med sig för att kasta i papperskorgarna på väg ut.

 • SF Bio, 2016-09-16 14:51

  Hej! Det låter som en mysig idé. Oklart hur det skulle kunna fungera i praktiken, men det är absolut inte en tokig idé.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Hyra bio + mer

  Hyra bio + mer

  Av: Melissa B 2016-09-17 19:59
  1

  Hej! Min idé är att man skulle kunna göra mindre bio salonger så att man kan gå på bio ensam med t.ex sina vänner...   Läs mer »

 • I salongen

  I salongen

  Av: Ida Ärbäst 2018-07-27 20:20
  1

  Hej. Sen har jag två önskemål dom är, hörlurar som man kan ha på sig slippa höra alla ljud i salongen och den and...   Läs mer »

 • Seriekvällar

  Seriekvällar

  Av: Kanchana Wanaraja 2016-08-30 09:49
  0

  Visa inte bara nya filmer på biografen utan också nya avsnitt ur populära (eller särskilt specifika) serier! Kanske ...   Läs mer »