Hellre färre förhandsvisningar

Omöjligt få plats på förhandsvisningar i Sthlm -
Visas på få biografer å flera timmars kö. Hellre färre visningar men på flera biografer - just nu är det falsk förmån då den ej går att utnyttja i praktiken

 
 

2 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2020-03-27 12:07

  Hej Kristina!
  Ber om ursäkt för sent svar och tack för din feedback!
  Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna se förhandsvisningarna och det är såklart tråkigt att det inte har fungerat i ditt fall.
  Jag tar ditt förslag vidare så får vi se om det är någonting vi kommer att kunna erbjuda mer av i framtiden när vi har öppnat igen.

  Ta hand om dig så länge och ha en trevlig helg!

 • Sweet spot, 2020-03-27 13:37

  Digitalt kösystem/utlottning är det enda som fungerar rättvist - kör utlottning för guldmedlemmar (det måste gå att få till på laglig väg!).
  Ha ett poängsystem som ökar chansen att få biljett som hur länge man är guldmedlem, antal biobesök, kanske man får mer poäng (störe chans) för förhandsvisningar av en viss genre för att man redan gått på filmer av den genren tidigare. Vinner man biljett och är duktig och tackar nej till en visning man inte kan gå på får man fler poäng och ökar chansen att få biljetter till en annan visning. Redovisa alltid chansen att få en förhandsvisningsbiljett för guldmedlemmarna. Nästa utmaning är att faktiskt ha förhandsvisningar på filmer som folk vill se...

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Internationell anpassning

  Internationell anpassning

  Av: Per Elfberg 2018-06-19 20:07
  2

  Jag bot i Uppsala som så många andra studentstäder har flera tusen engelsktalande studenter. Dessa her väldigt begrä...   Läs mer »

 • Repris-bio

  Repris-bio

  Av: Louise Sundkvist 2016-10-06 16:18
  0

  Hur många gånger har man inte missat en film som inte längre går på bio? Om ni hade ett röstningssystem där en fi...   Läs mer »

 • Singelbio

  Singelbio

  Av: Axel Roth 2016-09-17 13:39
  0

  Att man kan köpa en biljet där man får ange sin sexuella läggning sen så låtas man ut i salongen bland en som har ...   Läs mer »