Visa tidigare episoder

När en uppföljarfilm visas, tex It part 2, Frost 2 eller A quiet place part 2, varför visar ni inte part 1 i samband med premiären av 2an? Många besökare kanske har missat första delen, och är intresserade av att se den just innan del 2. Jag är medveten att ni ibland visar klassiker, men det är oftast inte i samband med nypremiärer av uppföljare.

Om detta generellt inte är möjligt skulle det ändå vara intressant med en motivering av Filmstaden varför det inte går eller är svårt (svara gärna). Själv tycker jag det borde vara en toppenbra ide, win-win.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2020-03-27 11:40

  Hej Per!
  Tack för din feedback! Vi ber om ursäkt för sent svar.
  Oftast handlar det om möjligheterna att få tag i rättigheterna hos en distributör för både den tidigare och den nya filmen. Det är inte alltid en så enkel process, men ibland går det hela vägen. A Quiet Place: Part 1 & 2 är ett sådant exempel som vi stod i färd att genomföra, som du kanske såg, men tyvärr ledde rådande omständigheter till att vi fick ställa in. Likt många evenemang under denna period.

  Vi hoppas givetvis att få till fler av dessa specialvisningar i framtiden när vi får chansen så håll utkik på filmstaden.se/nyheter, eller bli medlem och få mail för att hålla dig uppdaterad när vi öppnar igen.

  Sköt om dig och ha en trevlig helg!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Många ideér

  Många ideér

  Av: Smilla Stare 2016-09-26 18:51
  0

  Jag tycker det hade blivit enklare med allt snacks om man hade ett nerfällbart bord på stolsryggen framför en och att...   Läs mer »

 • Snabba upp hemsidan

  Snabba upp hemsidan

  Av: Alexander Koponen 2017-05-31 12:57
  2

  Den nya hemsidan ser onekligen "modern" ut och tack och lov att en del gamal buggar försvunnit. Men... den nya sidan ä...   Läs mer »

 • Morgonbio

  Morgonbio

  Av: Sara Johansson 2016-09-18 14:00
  0

  Precis som att det erbjuds nattbio vissa dagar, så hade det vart fint att få gå på morgonbio ibland. Många jobbar k...   Läs mer »