Överskådlighet

Er webbsida är i brötigaste laget. Om man är någorlunda biofan så behöver man inte all den information som finns där. Ofta vet man precis vad man vill se, man vill bara få svar på en enda fråga :När går den? Men man är tvungen att manövrera sig fram genom en otrolig mängd information. Den ska givetvis finnas också, men det vore en bra tjänst om ni ville lägga till en enkel, outsmyckad KALENDER.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2020-03-26 14:49

  Hej Staffan!
  Tack för din feedback! Ber om ursäkt för sent svar. Det du efterfrågar kan du oftast hitta på biografsidan eller under filmstaden.se/biljetter när våra biografer öppnar igen. Vi ser hela tiden över sätt att förenkla detta och tar med oss din idé på lösning för att det kan bli aktuellt i framtiden.

  Hoppas att du får en fin dag och ta hand om dig så länge!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Klädknopp

  Klädknopp

  Av: Johan Ryman 2016-09-17 17:57
  0

  Jag som så många andra älskar att gå på bio under vintern, det är något speciellt att gå in från kylan och snö...   Läs mer »

 • Garderob

  Garderob

  Av: Nathalie Rödin Falk 2016-08-31 12:00
  0

  När man går på bio på vintern kan det ofta bli besvärligt med alla jackor etc i biografen. Varför inte försöka o...   Läs mer »

 • Sittkomfort

  Sittkomfort

  Av: Martin Sandin 2016-08-31 17:26
  0

  Jag går bara på bio om det finns Plus stolar till den film jag vill se.Att inte ens ha egna armstöd. Utan måste knu...   Läs mer »