Bättre hemsida

Att ha en fungerande hemsida för köp av biljetter. Jag har misslyckats så många ggr då det inte fungerar att betala biljetter, ibland har det funkat dock. Nu missade jag biljetter till mia pga detta fast jag var tidigt ute. Jättedåligt

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2020-03-26 14:21

  Hej Natalia och förlåt för sent svar!
  Hoppas du lyckades få biljetter till någon av de tillagda visningarna vi hann visa. Vi ser ständigt över köpflödet och har inte inte hittat några problem. Hoppas därför att du upplevde ett tillfälligt problem på grund av det tryck om Mia Skäringer-visningarna gav. Förhoppningsvis ska det fungera bra när vi öppnar våra biografer igen. Om så skulle vara fallet kan du alltid kontakta filmstaden.se/kundservice om problemet skulle kvarstå.

  Ta hand om dig så länge och ha en fin dag!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Biomaraton

  Biomaraton

  Av: Emma Åkerlind 2016-09-21 09:05
  0

  På några helger om året vore det kul med biomaraton. Att man får chansen att exempelvis se alla Sagan om Ringen-film...   Läs mer »

 • Rotfruktschips

  Rotfruktschips

  Av: Fredrika Victorin 2016-09-18 17:36
  0

  Jag och många andra vill välja ett litet hälsosammare liv. Därför skulle det vara perfekt att kunna köpa rotfuktsc...   Läs mer »

 • Boka med flera biljetter/kort samtidigt

  Boka med flera biljetter/kort samtidigt

  Av: Simon Lerpard 2017-03-25 16:50
  1

  Lite bakgrundsinformation baserat på statistik från de senaste tre åren:I genomsnitt ser jag 30 filmer per år på b...   Läs mer »