Image
 • Image
 

Vad kommer den nya omorganisationen innebära?

Det verkar hända saker med er organisation.

Frågan är vad det kommer att innebära för bioupplevelsen. Kommer det bli svårare att få till lokala förbättringar eller kommer det äntligen hända saker? Kommer vi se mer dialog och förbättringar rapporteras i biolabbet eller kommer ni dra tillbaka tjänsten pga central styrning? Blir appen sämre eller bättre och kommer ni nånsin få till bättre kundvård i salongen och app?

Just nu rör skutan på sig bra långsamt i den nuvarande organisationen, kommer verkligen centralare styrning leda till bättre anpassningar lokalt?

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2020-03-25 14:32

  Hej!
  Förlåt för sent svar, rådande omständigheter krävde sin uppmärksamhet.
  Det är kul att du är intresserad över hur vårt ägarbyte påverkar dig som gäst och att du uppskattar Biolabbet! Just nu ser vi inte att Biolabbet, eller gästupplevelsen kommer att påverkas negativt av vårt ägarbyte. Följ oss gärna på Facebook och Instagram där du kan hänga med i allt vi gör och våra initiativ. Där håller vi också gärna en dialog med våra gäster, även när vi inte har haft möjlighet att svara här på en stund.

  Hoppas att du får en fin dag och ta hand om dig!

  • Sweet spot, 2020-03-25 15:58

   Då jag svarar anonymt för att kunna ge mer ärliga svar använder jag helst biolabbet. Hoppas därför att ni fortsättningsvis för dialog med kunder i biolabbet och rapporterar förbättringsåtgärder här.

  • Sweet spot, 2020-03-26 22:58

   Det verkar också som ni stängt av mina postade idéer. Inte direkt ett tecken på transparens när ni satt upp ett biolabb för att ta emot feedback...

  • Emelie på Filmstaden, 2020-03-27 10:57

   Hej, Vilken postad idé är det du saknar?
   Vi har inte stängt av några idéer, det är däremot färre som kommenterar på de inlägg som ligger på Biolabbet just nu än vad det tidigare har varit.

  • Sweet spot, 2020-03-27 12:39

   Det verkar vara fördröjningar ibland på veckor när man postar nya ideer - de kommer inte upp direkt. Vet inte om ni godkänner alla inlägg först.

   Tror det är naturligt att det kommer färre ideer efter ett tag. Precis som restauranger och barer så är biografer är nog också inte den typen av tjänst/produkt som många kunder reflekterar så mycket över (vilket påverkar mängden och kvaliten på inlägg i labbet över tid) - men det är tacksamt att det finns ett fungerande forum för kunddialog, och att ni passar på att presenterar förbättringsåtgärder.

   Länka gärna till biolabbet i print, webb och app så kommer kanske fler kommer kommentera med synpunkter.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • bio blandat

  bio blandat

  Av: Elsa Larsson 2016-12-10 09:34
  0

  En skål som är uppdelad i fyra delar så att man kan ha tex chips,popcorn,annat snäks och godis i samma skål.   Läs mer »

 • Smörmaskin

  Smörmaskin

  Av: Frida Licke 2016-09-01 13:39
  0

  Som i USA, där finns det smör-maskiner på bion, och de va gott   Läs mer »

 • Serier på BIO

  Serier på BIO

  Av: Lukas Wladyko 2016-08-30 15:25
  1

  Hej,Varför inte börja sända serier på bio?!Det är ju så populärt med serier nu för tiden.Med kända filmskå...   Läs mer »