Bio on demand

Jag har ett par förslag på hur Filmstaden kan bli bättre

1/ Nuförtiden är filmerna bara en kort tid på repertoaren och ofta hinner man inte med att se intressanta filmer. Jag tycker att Filmstaden i Heron city skall ta upp intressanta filmer med efterfrågan igen efter en tid. Jag har t.ex. missat Amazing Grace och nu går filmen bara inne i Stockholm på små biografer och jag vet inte hur jag skall bära mig åt för att få se den på bio.

2/ Kan ni inte på Fb göra en önskelista där man kan rösta på olika filmer och att ni visar de tre mest efterfrågade filmerna några gånger, tidigt och sent på dagen.

 
 

2 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2019-12-02 16:17

  Hej Lars och förlåt för sent svar!
  Jättebra idé med filmomröstningen. En film går ner från duken när andra filmer blir mer välbesökta. Jag tar det här vidare till ansvariga så ser vi över möjligheterna framöver. Ha en fin vecka!

 • Johan Månsson, 2020-01-18 09:36

  Jag skulle gärna se att filmer fick chansen att återkomma efter en viss tid och ännu mer sådana som har varit uppe mot tuff konkurrens av liknande filmer. Idag har Filmstadens salonger ofta så pass många salonger av olika storlekar att det är fullt möjligt att stoppa in en visning av en nedlagd film en tid efter att denna har lagts ner. Dessutom gör ju dagens digitalteknik att man inte behöver förvara fysiska kopior av de filmer man ska visa på samma sätt som tidigare.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Förbättringar I Bio Stolarna

  Förbättringar I Bio Stolarna

  Av: Milo Hedström 2016-09-17 14:45
  0

  Hej alla bio-älksare jag har kommit på en idé om att man kan ha en litet fack i biostolarna där man kan lägga sina ...   Läs mer »

 • Dags att förbjuda nötter?

  Dags att förbjuda nötter?

  Av: Sara Möller 2018-09-07 00:24
  0

  Är det inte hög tid att ni förbjuder nötter i era biografer eller åtminstone slutar sälja det?Nötallergi är en ...   Läs mer »

 • Öppen bio

  Öppen bio

  Av: Jessica Palmqvist 2016-10-06 20:12
  0

  Lite samma idé som för museerna i Stockholm, och kulturnatten. Att man har en eller 2 ggr per år en dag där man kan ...   Läs mer »