Bio on demand

Jag har ett par förslag på hur Filmstaden kan bli bättre

1/ Nuförtiden är filmerna bara en kort tid på repertoaren och ofta hinner man inte med att se intressanta filmer. Jag tycker att Filmstaden i Heron city skall ta upp intressanta filmer med efterfrågan igen efter en tid. Jag har t.ex. missat Amazing Grace och nu går filmen bara inne i Stockholm på små biografer och jag vet inte hur jag skall bära mig åt för att få se den på bio.

2/ Kan ni inte på Fb göra en önskelista där man kan rösta på olika filmer och att ni visar de tre mest efterfrågade filmerna några gånger, tidigt och sent på dagen.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-12-02 16:17

  Hej Lars och förlåt för sent svar!
  Jättebra idé med filmomröstningen. En film går ner från duken när andra filmer blir mer välbesökta. Jag tar det här vidare till ansvariga så ser vi över möjligheterna framöver. Ha en fin vecka!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Den sociala biografen

  Den sociala biografen

  Av: Alexander Unge 2016-09-08 23:42
  0

  Vissa älskar att gå på bio medan andra helst ser film hemma. Det ska det bli ändring på i framtiden! Bio ska vara e...   Läs mer »

 • Nackbord

  Nackbord

  Av: Mats Dahlin 2016-08-30 14:12
  1

  När man är på Bio och ska ha sina snacks någonstans så blir det golvet som får bli förvaringsplats för detta. Ty...   Läs mer »

 • sök på 2D

  sök på 2D

  Av: Alexander Koponen 2017-05-17 15:50
  1

  När man köper biljetter kan man idag filtrera på 3D, Dolby Atmos och IMAX. Kan ni inte fixa så man kan filtrera på ...   Läs mer »