Filtrera på tid

Hej!
Varför har ni tagit bort funktionen att filtrera på tid när man ska söka på biljetter?
Ofta vill jag gå på en föreställning som börjar 17 eller senare, då vill jag inte behöva scrolla för att komma till de föreställningarna.
Funktionen fanns för inte så länge sedan, förstår inte varför den togs bort.
Med vänlig hälsning
Mia

 
 

3 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2019-10-02 14:48

  Hej Mia!
  Ber om ursäkt för sent svar. Vi har skapat en liknande funktion och kanske är det den du letar efter? Om du är inne på https://www.filmstaden.se/biljetter/ och tittar under vald dag så får du upp två ikoner/flikar. En för "Titlar" och en för "Tider". Då får du upp en filtrering på föreställningarna det valda datumet.

  Testa gärna detta, har du idéer på hur den kan göras bättre om det inte riktigt var det du letade efter så tar vi gärna emot den feedbacken inför framtida utveckling. Ha en fin dag!

 • Mia Persson, 2019-10-03 07:35

  Hej!
  Det är ingen filtrering, det är ett val om jag vill se vald dags bioprogram presenterat antingen med tider eller med vilka filmer som går.
  Jag vill kunna avgränsa så att jag bara kan se de filmer som börjar 17.00 eller senare.
  Den funktionen fanns förut, då slapp man scrolla ner från första föreställning som ofta är redan runt 11.00, blir ett jäkla scrollande hela tiden.

 • Mangalik Eriksson, 2019-10-18 10:22

  Håller med Mia, det blir väldigt mycket scrollande nu. Tidigare kunde man välja föreställningar från exempelvis kl.17, nu om man söker föreställningar på en stor biograf som öppnar kl. 11-12 så är det en lång lista innan man kommer till kl.18 då man vill gå på bio.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Futuristisk popcornupplevelse

  Futuristisk popcornupplevelse

  Av: Pierre Hautau 2016-08-30 11:56
  0

  Stjäl idén från när jag var på bio i Thailand för flera år sedan. Där sålde de popcorn i olika smaker (cheddaro...   Läs mer »

 • Annan typ av utslagsfrågor

  Annan typ av utslagsfrågor

  Av: Emil Svensson 2017-05-22 10:45
  1

  Jag efterfrågar roligare utslagsfrågor på era tävlingar! Frågor av karaktären "Varför ska just du vinna?" är int...   Läs mer »

 • Sökfält

  Sökfält

  Av: Tomas Abrha 2017-05-14 14:52
  1

  Hej, jag har tittat lite runt i Beta sidan och tycker att det skulle vara enklare och snabbare att hitta filmer om det ...   Läs mer »