Filtrera på tid

Hej!
Varför har ni tagit bort funktionen att filtrera på tid när man ska söka på biljetter?
Ofta vill jag gå på en föreställning som börjar 17 eller senare, då vill jag inte behöva scrolla för att komma till de föreställningarna.
Funktionen fanns för inte så länge sedan, förstår inte varför den togs bort.
Med vänlig hälsning
Mia

 
 

3 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2019-10-02 14:48

  Hej Mia!
  Ber om ursäkt för sent svar. Vi har skapat en liknande funktion och kanske är det den du letar efter? Om du är inne på https://www.filmstaden.se/biljetter/ och tittar under vald dag så får du upp två ikoner/flikar. En för "Titlar" och en för "Tider". Då får du upp en filtrering på föreställningarna det valda datumet.

  Testa gärna detta, har du idéer på hur den kan göras bättre om det inte riktigt var det du letade efter så tar vi gärna emot den feedbacken inför framtida utveckling. Ha en fin dag!

 • Mia Persson, 2019-10-03 07:35

  Hej!
  Det är ingen filtrering, det är ett val om jag vill se vald dags bioprogram presenterat antingen med tider eller med vilka filmer som går.
  Jag vill kunna avgränsa så att jag bara kan se de filmer som börjar 17.00 eller senare.
  Den funktionen fanns förut, då slapp man scrolla ner från första föreställning som ofta är redan runt 11.00, blir ett jäkla scrollande hela tiden.

 • Mangalik Eriksson, 2019-10-18 10:22

  Håller med Mia, det blir väldigt mycket scrollande nu. Tidigare kunde man välja föreställningar från exempelvis kl.17, nu om man söker föreställningar på en stor biograf som öppnar kl. 11-12 så är det en lång lista innan man kommer till kl.18 då man vill gå på bio.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Varierande tilltugg

  Varierande tilltugg

  Av: Gayan Aluthgamage 2016-10-05 20:12
  0

  Förslagsvis wraps/pommes/sandwich för besökare som vill spara tid genom att slippa planera in att äta precis innan e...   Läs mer »

 • Biobiljetterna

  Biobiljetterna

  Av: Aron Bengtsson 2017-03-23 23:08
  2

  Att beställa förbokade biobiljetter på sf appen till några andra ställen i Sverige och att man då får ut dom på ...   Läs mer »

 • Soffgrupper med bord

  Soffgrupper med bord

  Av: Gustav Tingelöf 2016-08-30 10:57
  0

  Överstansades har på vissa biografer "soffor" dvs en dubbel sist.. Mitt förslag en ny skönare soffa med en ligg stä...   Läs mer »