Kartor över salongerna

Förr fanns det kartor över salongerna och man kunde se vart i salongen man skulle sitta och och man kunde då se om man skulle gå in på höger eller vänster sida.

På hemsidan och i appen skulle jag vilja se vilket platsnummer man får när man bokar och inte bara radsnummer och om man ska få in höger el vänster borde stå på biljetten.

Skulle även vilja ha kartor inlagda så man kan se översikt över salonger med rad och stolsnummer så man t ex vid förhandsvisningar kan se vart i salongen man hamnar då man inte får välja plats själv längre

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-09-02 15:51

  Hej Jeanette!
  Tack för din feedback! Vi tar med oss det och tittar på om vi kan förtydliga salongsöversikten bättre i framtiden. Ha en fin dag!

  • Sweet spot, 2019-09-11 18:30

   Håller med kartorna vid bokning är minsta möjliga utvecklarna behövda lägga ner energi för att lösa. Ur ett informationsperspektiv är det uselt. Vore också bra att kunna se vilken typ av stolar som finns i salongen, vart de olika stolsmodellerna finns i salongen och vilken typ av stol man själv har valt. Är stolarna av parmodell (med gemensam bordyta) vore det också smart om man kan se det på biljetten.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Helhetsupplevelse SF Bio

  Helhetsupplevelse SF Bio

  Av: Mattias Holmberg 2016-08-30 14:55
  0

  Sköna, breda, höga biostolar att sjunka ner i med dubbla armstöd så alla får armutrymme! Möjlighet att köpa en go...   Läs mer »

 • Filmmaraton

  Filmmaraton

  Av: Veronika Lundqvist 2016-04-27 15:38
  0

  Ha gärna fler filmmaraton :) Många filmer är ju serialiserade. Man kan även ha olika teman, som t.ex. skådespelare,...   Läs mer »

 • All inclusive salong

  All inclusive salong

  Av: Kajsa Rasmusson 2016-09-11 12:36
  1

  Ha en salong på varje biograf som är en "all inclusive salong". De filmer som visas där kostar en liten slant extra m...   Läs mer »