Kartor över salongerna

Förr fanns det kartor över salongerna och man kunde se vart i salongen man skulle sitta och och man kunde då se om man skulle gå in på höger eller vänster sida.

På hemsidan och i appen skulle jag vilja se vilket platsnummer man får när man bokar och inte bara radsnummer och om man ska få in höger el vänster borde stå på biljetten.

Skulle även vilja ha kartor inlagda så man kan se översikt över salonger med rad och stolsnummer så man t ex vid förhandsvisningar kan se vart i salongen man hamnar då man inte får välja plats själv längre

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-09-02 15:51

  Hej Jeanette!
  Tack för din feedback! Vi tar med oss det och tittar på om vi kan förtydliga salongsöversikten bättre i framtiden. Ha en fin dag!

  • Sweet spot, 2019-09-11 18:30

   Håller med kartorna vid bokning är minsta möjliga utvecklarna behövda lägga ner energi för att lösa. Ur ett informationsperspektiv är det uselt. Vore också bra att kunna se vilken typ av stolar som finns i salongen, vart de olika stolsmodellerna finns i salongen och vilken typ av stol man själv har valt. Är stolarna av parmodell (med gemensam bordyta) vore det också smart om man kan se det på biljetten.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Anpassad bricka för förtäring inne i biosalen

  Anpassad bricka för förtäring inne i biosalen

  Av: Maria Ahlgrand 2016-08-31 14:51
  0

  Det behövs en bra biobricka väl anpassad för att ha popcorn, godis, dricka mm. Ev annan snabbmat typ hamburgare, pomm...   Läs mer »

 • Fotpal på VIP salongerna

  Fotpal på VIP salongerna

  Av: Victor Vollbrecht 2016-08-31 17:26
  0

  Jag skulle vilja att det fanns fotpallar på på varje rad i VIP salongerna på Filmstaden scandinavia.   Läs mer »

 • Nyttiga och goda biosnacks

  Nyttiga och goda biosnacks

  Av: Emilia Christensen 2016-09-17 13:48
  0

  Jag tycker att det ska finnas nyttigare snacksalternativ. En ide är att man kan plocka ihop sin egna fruktsallad med ma...   Läs mer »