Kartor över salongerna

Förr fanns det kartor över salongerna och man kunde se vart i salongen man skulle sitta och och man kunde då se om man skulle gå in på höger eller vänster sida.

På hemsidan och i appen skulle jag vilja se vilket platsnummer man får när man bokar och inte bara radsnummer och om man ska få in höger el vänster borde stå på biljetten.

Skulle även vilja ha kartor inlagda så man kan se översikt över salonger med rad och stolsnummer så man t ex vid förhandsvisningar kan se vart i salongen man hamnar då man inte får välja plats själv längre

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-09-02 15:51

  Hej Jeanette!
  Tack för din feedback! Vi tar med oss det och tittar på om vi kan förtydliga salongsöversikten bättre i framtiden. Ha en fin dag!

  • Sweet spot, 2019-09-11 18:30

   Håller med kartorna vid bokning är minsta möjliga utvecklarna behövda lägga ner energi för att lösa. Ur ett informationsperspektiv är det uselt. Vore också bra att kunna se vilken typ av stolar som finns i salongen, vart de olika stolsmodellerna finns i salongen och vilken typ av stol man själv har valt. Är stolarna av parmodell (med gemensam bordyta) vore det också smart om man kan se det på biljetten.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Glass, kringlor och smörpopcorn

  Glass, kringlor och smörpopcorn

  Av: Fredrik Sunnanhed 2016-09-09 18:02
  0

  Hej,Jag tycker att ni borde erbjuda glass som det är i t.ex. Tyskland där de kommer in till salongen precis innan fil...   Läs mer »

 • De officiella åldergränserna måste komma tidigare

  De officiella åldergränserna måste komma tidigare

  Av: Titus Petersson 2019-04-09 17:46
  1

  Sluta lägg 15+ på allt. Få statens media att kolla snabbare så att man vet om man kan köpa den eller inte när bilj...   Läs mer »

 • Snacks för alla

  Snacks för alla

  Av: Sofia Sundström 2017-03-15 09:30
  1

  Gör det enklare för alla med specialkost att välja snacks på bion! Tydlig uppmärkning med exempelvis mjölkfri/glut...   Läs mer »