Medlemskort i Apple Wallet

Hej! Det vore fint om man kunde få sitt medlemskort i Apple Wallet så man slipper öppna och logga in i appen när man ska visa kortet i kassan. Har för tillfället skapat ett eget wallet-kort via tredjepart, men det verkar som att QR-koden på hemsidan ändras varje gång sidan uppdateras, innebär det att QR-koden jag hämtade vid ett tillfälle från hemsidan inte kommer fungera i kassan?

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-04-24 11:49

  Hej Albin!
  Tack för din synpunkt och ber om ursäkt för sent svar! Det stämmer att QR-koden ändras kontinuerligt och kan därför i dagsläget ställa till det med tredjepart. Däremot ska du inte loggas ut från appen när du väl har loggat in i andra fall än om din telefon uppdaterats eller om vi gjort en uppdatering av appen. Ha en fin dag!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • månads kort som man kan se alla filmer

  månads kort som man kan se alla filmer

  Av: fazal abbas 2016-10-14 13:48
  0

  att i Storbritannien har de ett kort som man betalar en summa varje månad sedan får man se hur mycket bio man vill v...   Läs mer »

 • Inför Avengers: Endgame

  Inför Avengers: Endgame

  Av: Sebastian Morocho 2019-03-30 13:15
  2

  Hej, jag undrar om det går att ordna en liten Marvel-marathon inför Avengers: Endgame eller någon specialevent innan ...   Läs mer »

 • Mysbio

  Mysbio

  Av: Pontus Hannegård 2016-10-07 05:44
  0

  Min idé är att man kassan på biografen borde man kunna hyra filtar. Det är perfekt för de som är lite frusna av si...   Läs mer »