Medlemskort i Apple Wallet

Hej! Det vore fint om man kunde få sitt medlemskort i Apple Wallet så man slipper öppna och logga in i appen när man ska visa kortet i kassan. Har för tillfället skapat ett eget wallet-kort via tredjepart, men det verkar som att QR-koden på hemsidan ändras varje gång sidan uppdateras, innebär det att QR-koden jag hämtade vid ett tillfälle från hemsidan inte kommer fungera i kassan?

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-04-24 11:49

  Hej Albin!
  Tack för din synpunkt och ber om ursäkt för sent svar! Det stämmer att QR-koden ändras kontinuerligt och kan därför i dagsläget ställa till det med tredjepart. Däremot ska du inte loggas ut från appen när du väl har loggat in i andra fall än om din telefon uppdaterats eller om vi gjort en uppdatering av appen. Ha en fin dag!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Länka till IMDb från filminfon

  Länka till IMDb från filminfon

  Av: Tomas Wahl 2017-03-28 23:54
  2

  När man klickar på en film och får upp filminformationen så tycker jag att det där bör finnas en länk till respek...   Läs mer »

 • Inför kiosk med självbetjäning för biljettköp

  Inför kiosk med självbetjäning för biljettköp

  Av: Jan Eriksson 2017-07-13 16:08
  4

  För att underlätta för oss som inte ”lever i vår mobil” vore det bra med en terminal på bion där vi kan se vil...   Läs mer »

 • Apputveckling

  Apputveckling

  Av: zara frick 2017-03-16 15:04
  2

  Det vore toppen om man kunde vara inloggad i appen, ha biljetter digitalt, betala med poäng osv. Och typ köpa bort rek...   Läs mer »