De officiella åldergränserna måste komma tidigare

Sluta lägg 15+ på allt. Få statens media att kolla snabbare så att man vet om man kan köpa den eller inte när biljetterna kommer ut så att man inte behöver vänta så länge på att se om man kan köpa biljetter eller om man har stränga föräldrar som jag som inte låter mig se 15+ filmer även om jag är 12 och jag vet att filmen är 11+ som Avengers. Winter Soldier var 11+ och den visar när Cap kastar en kniv i någons hand. Disney får inte göra något våldsammare än så och kan inte vara 15+.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-04-17 16:16

  Hej Titus!
  Det finns mycket som avgör vilken åldersgräns en film får, precis som du säger, och vi försöker hela tiden påskynda processen. Det vi numer gör är att vi sätter "Ej granskad" på vår hemsida när den ännu inte är granskad. Men vi hoppas att det i fortsättningen ska gå fortare och fortare. Ha en glad påsk!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • söka efter kommande filmer

  söka efter kommande filmer

  Av: Alva Gustafsson 2017-05-01 15:17
  1

  Hej, jag tycker att beta sidan är helt okej men ganska svår att använda, jag skulle tycka att det skulle vara otrolig...   Läs mer »

 • Dragon Ball Super: Broly

  Dragon Ball Super: Broly

  Av: Vincent Friberg 2018-12-30 23:21
  1

  Det skulle vara awesome att få se denna filmen på svensk bio. Helst på japanska med engelsk/svensk textning!   Läs mer »

 • Sälja filmaffischer

  Sälja filmaffischer

  Av: Esther Brandel 2016-08-30 11:56
  0

  Sälja stora filmaffischer, nya eller begagnade, till publik!   Läs mer »