De officiella åldergränserna måste komma tidigare

Sluta lägg 15+ på allt. Få statens media att kolla snabbare så att man vet om man kan köpa den eller inte när biljetterna kommer ut så att man inte behöver vänta så länge på att se om man kan köpa biljetter eller om man har stränga föräldrar som jag som inte låter mig se 15+ filmer även om jag är 12 och jag vet att filmen är 11+ som Avengers. Winter Soldier var 11+ och den visar när Cap kastar en kniv i någons hand. Disney får inte göra något våldsammare än så och kan inte vara 15+.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2019-04-17 16:16

  Hej Titus!
  Det finns mycket som avgör vilken åldersgräns en film får, precis som du säger, och vi försöker hela tiden påskynda processen. Det vi numer gör är att vi sätter "Ej granskad" på vår hemsida när den ännu inte är granskad. Men vi hoppas att det i fortsättningen ska gå fortare och fortare. Ha en glad påsk!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Klubbnr på biljetten

  Klubbnr på biljetten

  Av: Raquel Asplund 2017-05-10 11:09
  1

  Hej!Testade precis eran beta-sida och köpte 3st biljetter. Jag registrerade mitt bioklubbskort när jag köpte dom me...   Läs mer »

 • Recliners

  Recliners

  Av: Jessica Hansson 2016-08-31 12:14
  0

  HejJag skulle önska att sätena kunde lutas lite bakåt.Och att ha en bricka att fälla ner för snacks.Hur man sitt...   Läs mer »

 • Bio-brickan där det finns plats för popcorn...

  Bio-brickan där det finns plats för popcorn...

  Av: Camilla Kursten 2016-08-30 13:39
  0

  Det finns ju redan en plats för drickan men det saknas en plats där man kan ställa popcorn eller snacks. Mitt försla...   Läs mer »