Varför kan man inte köpa en meny med poäng

Varför kan man inte köpa en meny med poäng.
Köpa dricka och snacks separat var inte direkt en smyghöjning. Det blev en STOR höjning.

 
 

1 kommentar

 • , 2019-03-28 10:44

  Hej Mikael!
  Vi förstår din synpunkt. Det nya systemet är framtaget för att vi har fått mycket synpunkter om menyn varit för låst vid läsk och popcorn. Med detta kan du istället välja mellan ca 25 olika produkter som går att köpa för poäng i våra butiker, istället för att begränsa din bonus till den standard-kombo vi tidigare erbjöd, förutom biljetterna. Detta är en förbättring som länge efterfrågats och en lösning som vi hoppas ska passa många olika smaker och plånböcker.

  På filmstaden.se/medlem/poangmeny kan man se hela menyn, som kommer att uppdateras några gånger om året med nya artiklar. Självfallet kommer vi även att, utöver detta, ha våra vanliga tillfälliga erbjudanden och kampanjer, precis som tidigare - så håll utkik efter erbjudanden! Hoppas att du får en fin dag.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • café film

  café film

  Av: Anders Ocklind 2016-08-30 14:04
  0

  Designa om förrummet till kassorna och bygg café film.En liten social samvaroplats med fika före och efter filmen.   Läs mer »

 • Biobordet

  Biobordet

  Av: Viktoria Sjöberg 2016-08-30 10:16
  1

  Varför har tåg och flygplan nedfällbara bord, men inte biografen? Med ett nedfällbart bord slipper man trängas med ...   Läs mer »

 • Mer bekvämlighet under filmtittandet

  Mer bekvämlighet under filmtittandet

  Av: Angelica Olsson 2016-09-03 08:34
  0

  Min idé är att "uppgradera" stolarna i biograferna. Jag vet att det finns VIP stolar som kostar lite extra för att de...   Läs mer »