Varför kan man inte köpa en meny med poäng

Varför kan man inte köpa en meny med poäng.
Köpa dricka och snacks separat var inte direkt en smyghöjning. Det blev en STOR höjning.

 
 

1 kommentar

 • , 2019-03-28 10:44

  Hej Mikael!
  Vi förstår din synpunkt. Det nya systemet är framtaget för att vi har fått mycket synpunkter om menyn varit för låst vid läsk och popcorn. Med detta kan du istället välja mellan ca 25 olika produkter som går att köpa för poäng i våra butiker, istället för att begränsa din bonus till den standard-kombo vi tidigare erbjöd, förutom biljetterna. Detta är en förbättring som länge efterfrågats och en lösning som vi hoppas ska passa många olika smaker och plånböcker.

  På filmstaden.se/medlem/poangmeny kan man se hela menyn, som kommer att uppdateras några gånger om året med nya artiklar. Självfallet kommer vi även att, utöver detta, ha våra vanliga tillfälliga erbjudanden och kampanjer, precis som tidigare - så håll utkik efter erbjudanden! Hoppas att du får en fin dag.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Smärtfri bio

  Smärtfri bio

  Av: Johanna Fossenstrand 2016-08-30 14:38
  0

  Här kommer ett slag för alla människor som inte är genomsnittslånga. Jag med mina 156cm på höjden har stora besvä...   Läs mer »

 • Barnvagnsbio

  Barnvagnsbio

  Av: Thereses Brunemalm 2017-11-12 13:35
  2

  Skulle var trevligt om alla filmer fans som barnvagnsbio.   Läs mer »

 • Världsbio & biosnack-café

  Världsbio & biosnack-café

  Av: Paola Allegrini 2016-09-13 21:52
  0

  Ha temaperioder med filmer från olika världsdelar. Avsluta med snack/diskussion efteråt för dem som vill delta, i sa...   Läs mer »