Varför kan man inte köpa en meny med poäng

Varför kan man inte köpa en meny med poäng.
Köpa dricka och snacks separat var inte direkt en smyghöjning. Det blev en STOR höjning.

 
 

1 kommentar

 • , 2019-03-28 10:44

  Hej Mikael!
  Vi förstår din synpunkt. Det nya systemet är framtaget för att vi har fått mycket synpunkter om menyn varit för låst vid läsk och popcorn. Med detta kan du istället välja mellan ca 25 olika produkter som går att köpa för poäng i våra butiker, istället för att begränsa din bonus till den standard-kombo vi tidigare erbjöd, förutom biljetterna. Detta är en förbättring som länge efterfrågats och en lösning som vi hoppas ska passa många olika smaker och plånböcker.

  På filmstaden.se/medlem/poangmeny kan man se hela menyn, som kommer att uppdateras några gånger om året med nya artiklar. Självfallet kommer vi även att, utöver detta, ha våra vanliga tillfälliga erbjudanden och kampanjer, precis som tidigare - så håll utkik efter erbjudanden! Hoppas att du får en fin dag.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Min sida

  Min sida

  Av: Christoffer Fagerhill 2017-03-25 18:21
  0

  Hej! Jag önskar att man kunde logga in på mina sidor och kolla poäng å behandla dom på olika sätt. Boka med sina...   Läs mer »

 • Have a language icon

  Have a language icon

  Av: Heidi Dahlborg 2019-01-27 18:04
  2

  There is no way to translate the web page to english easily from the web page. I can not navigate your website, it is on...   Läs mer »

 • Hitta vilka filmer som har uppläst text

  Hitta vilka filmer som har uppläst text

  Av: Christina S 2017-05-19 11:54
  1

  På förra hemsidan kunde jag söka på syntolkning eller uppläst text för att få upp vilka filmer ni visade. Just nu...   Läs mer »