Game of thrones säson 8

Jag har föreslagit för mina vänner att game of thrones säsong åtta borde visas på bio. Alla jag känner som kollar på game of thrones(vilket inkluderar de flesta) tycker att det är en jätte bra ide. Jag tycker att det första avsnittet av säsong åtta borde visas på premiären. Eller kanske det allra första avsnittet i säsong ett o h sedan det första avsnittet i säsong åtta. Oavsett skulle det vara en väldigt häftig upplevelse att få se game of thrones på bio.

 
 

1 kommentar

 • , 2019-02-21 16:51

  Hej Fredrik!
  Tack för din idé, vi håller med om att det skulle vara en häftig upplevelse med första avsnittet på bio. Vi tar det vidare och ser över möjligheterna! Om det skulle bli aktuellt kan du läsa om det på Filmstaden.se.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • "Astrid Lindgren Cinematic Universe"

  "Astrid Lindgren Cinematic Universe"

  Av: Emanuel Alfredsson 2017-10-31 10:56
  1

  Om vi lägger Varan-TV och Malvin Studios-sketcherna åt sidan, hur skulle det vara med ett ambitiöst, multinationellt ...   Läs mer »

 • Spel bio

  Spel bio

  Av: Benjamin Dahringer 2016-11-21 14:03
  0

  Man går till bion så kan man spela mått andra som har betalat inträdde.så få ni SF bio göra konto på t.ex ps4 så...   Läs mer »

 • Blomkål!

  Blomkål!

  Av: Robert Meijer 2016-10-06 16:40
  0

  ...sett på ER trailer att NI "slutat" med Pop-Corn...förnya sortimentet med annat tilltugg som funkar i en salong!......   Läs mer »