Knattebion

Var i era nya lokaler för första gången idag! Superläckert!!
Såg Alfons med min lilla tjej på snart 3 år som tyckte att det både var kul och läskigt att gå på bio. Behöver man släcka alla lampor i salongen när det är knattebio? Jag upplevde att hon blev rädd när det blev mörkt och Dolby digital ”reklamen” drog igång med högt ljud. Det släppte när Alfons började, men det kanske kan vara något att tänka på :) det behöver inte vara mörkt i salongen under knattebio (underlättar för både barn och föräldrar) och de små bryr sig inte om att ni har Dolby digital surround ;)

Annars tack för en snygg ny filmstaden! Kommer absolut tillbaka!

 
 

1 kommentar

 • , 2019-01-11 11:28

  Hej Susanna!
  Roligt att du gillar den nya lokalen och upplevelsen i sin helhet! Jättekul att höra! Tar direkt vidare din feedback om ljuset på Knattebio till ansvariga, Dolby Atmos kan vara en lite för stor upplevelse när man är liten. :)

  Du kan också fråga biografpersonalen direkt nästa gång, de brukar kunna hjälpa till med det mesta på plats om det är möjligt att ställa in ljuset bra, om de andra i salongen också tycker att det är OK. Men jag tar det givetvis också vidare. Välkommen tillbaka och ha en trevlig helg!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Snacksbars buffe

  Snacksbars buffe

  Av: Oskar Pålhagen 2016-10-06 18:55
  0

  Man kan köpa snacks i lösvikt för att kunna blanda, pocorn skålarna måste så klart anpass så det finns 2 eller fl...   Läs mer »

 • Onlinebetalning med poäng

  Onlinebetalning med poäng

  Av: Patrik Nordberg 2017-03-15 12:13
  0

  Det säger sig själv, konsumenter är inte dumma och förstår att det är medvetet valt att försvåra användandet av...   Läs mer »

 • Fotpall

  Fotpall

  Av: Anna Taliveer 2016-08-30 16:23
  0

  Skulle vilja ha fotpallar. Jag försöker alltid krypa ihop i stolen för att sitta bekvämt. Men med fotpall skulle jag...   Läs mer »