Knattebion

Var i era nya lokaler för första gången idag! Superläckert!!
Såg Alfons med min lilla tjej på snart 3 år som tyckte att det både var kul och läskigt att gå på bio. Behöver man släcka alla lampor i salongen när det är knattebio? Jag upplevde att hon blev rädd när det blev mörkt och Dolby digital ”reklamen” drog igång med högt ljud. Det släppte när Alfons började, men det kanske kan vara något att tänka på :) det behöver inte vara mörkt i salongen under knattebio (underlättar för både barn och föräldrar) och de små bryr sig inte om att ni har Dolby digital surround ;)

Annars tack för en snygg ny filmstaden! Kommer absolut tillbaka!

 
 

1 kommentar

 • , 2019-01-11 11:28

  Hej Susanna!
  Roligt att du gillar den nya lokalen och upplevelsen i sin helhet! Jättekul att höra! Tar direkt vidare din feedback om ljuset på Knattebio till ansvariga, Dolby Atmos kan vara en lite för stor upplevelse när man är liten. :)

  Du kan också fråga biografpersonalen direkt nästa gång, de brukar kunna hjälpa till med det mesta på plats om det är möjligt att ställa in ljuset bra, om de andra i salongen också tycker att det är OK. Men jag tar det givetvis också vidare. Välkommen tillbaka och ha en trevlig helg!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Biospel

  Biospel

  Av: Lilli Trpkoski 2017-03-16 11:32
  1

  Ordna med en upplevelse som ger mervärde till själva biobesöket. Medan man väntar på att filmen ska börja kan man ...   Läs mer »

 • Entrebåge/tunnel

  Entrebåge/tunnel

  Av: Patrick Lorentzon 2016-08-30 14:36
  0

  Det kommer att kännas mer spännande mm att påväg in till filmen, eller i sfs entré, gå igenom en någe eller tunne...   Läs mer »

 • Vandrande snacks

  Vandrande snacks

  Av: Maja Kusljic 2016-08-30 16:29
  0

  Ibland hinner man in i salongen i sista sekunden. Man har då kanske inte hunnit ena köpa en Snickers choklad tex. Jag ...   Läs mer »