Knattebion

Var i era nya lokaler för första gången idag! Superläckert!!
Såg Alfons med min lilla tjej på snart 3 år som tyckte att det både var kul och läskigt att gå på bio. Behöver man släcka alla lampor i salongen när det är knattebio? Jag upplevde att hon blev rädd när det blev mörkt och Dolby digital ”reklamen” drog igång med högt ljud. Det släppte när Alfons började, men det kanske kan vara något att tänka på :) det behöver inte vara mörkt i salongen under knattebio (underlättar för både barn och föräldrar) och de små bryr sig inte om att ni har Dolby digital surround ;)

Annars tack för en snygg ny filmstaden! Kommer absolut tillbaka!

 
 

1 kommentar

 • , 2019-01-11 11:28

  Hej Susanna!
  Roligt att du gillar den nya lokalen och upplevelsen i sin helhet! Jättekul att höra! Tar direkt vidare din feedback om ljuset på Knattebio till ansvariga, Dolby Atmos kan vara en lite för stor upplevelse när man är liten. :)

  Du kan också fråga biografpersonalen direkt nästa gång, de brukar kunna hjälpa till med det mesta på plats om det är möjligt att ställa in ljuset bra, om de andra i salongen också tycker att det är OK. Men jag tar det givetvis också vidare. Välkommen tillbaka och ha en trevlig helg!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Bio relax

  Bio relax

  Av: Julia Arévalo 2016-09-17 20:51
  0

  Framtidens biograf för mig vore som att känna sig hemma. Få in fåtöljer som man kan dra ut fötterna för och dra s...   Läs mer »

 • Stolar

  Stolar

  Av: Hanna Hag 2017-07-24 22:17
  1

  Tycker att det behövs bredare stolar för att dom personer som är lite kraftigare ska kunna sitta bekvämt och våga g...   Läs mer »

 • Byt inte namn!

  Byt inte namn!

  Av: Anders Lundgren 2018-09-11 12:10
  2

  Ett så inarbetat varumärke som SF kan självklart inte byta namn.Det var det dummaste jag hört!   Läs mer »