Nytt inte alltid bättre...

Nya filmstaden i Hbg...ett jidder att hitta rätt på sidan, vad är VIP, vad är isense? tog ett tag innan man kunde hitta förklaringar...sen när jag bockat i hur många biljetter jag vill ha, kostar det mer än jag kunde räkna i mitt huvud och ser att jag måste betala för stolen också! När jag ska avsluta köpet kommer det upp, inte när jag väljer stolar. Det är ju helt barockt. 190 kr för en biobiljett...nä tack, det får vara. Det är kejsarens nya kläder om igen....Det kommer bli Röda kvarn i fortsättningen för mig. Dessutom måste man skapa konto för att kunna lämna en åsikt...och inte ett telefonnummer, inte en möjlighet att kontakta nån för frågor eller om man gör fel. Ingen plats för mänskligt fel alltså.
Jag vet att ni inte kommer bry er om mina åsikter, jag är gammaldags, men ni mister ett par kunder, den saken är säker.

 
 

1 kommentar

 • , 2018-12-10 11:47

  Hej Monika,
  Tråkigt att du känner så, men stort tack för att du delar med dig!

  iSense och VIP-salongen är två helt annorlunda bioupplevelser gentemot den vanliga bioupplevelsen och ger därför en extra kostnad på biljetten.

  iSense är ett premiumformat där det upplevs som en större duk, större upplevelse och fler ljuddetaljer. Fåtöljerna är också väldigt annorlunda. VIP-salongen har färre platser men har bredare fåtöljer och mer lyx.

  Vi har däremot även nya, sköna fåtöljer och ett fantastiskt ljud även i de vanliga salongerna (salong 2-6) där vi har ordinarie pris om du skulle vilja ge det en chans istället framöver. Du är välkommen!

  Om du upplever att du får fler frågor, eller om du vill ha hjälp framöver så hjälper vi gärna till på www.filmstaden.se/kundservice där du alltid kan komma i kontakt med oss.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Köpa snacks utan snack

  Köpa snacks utan snack

  Av: Klara Skog 2017-02-28 17:12
  4

  Gör det lättare att njuta på bio, för alla. Skapa möjlighet för även dem med talsvårigheter/social fobi att köp...   Läs mer »

 • Popcorn-baren

  Popcorn-baren

  Av: Sonja Levin 2016-08-30 18:49
  0

  Biopopcorn är förmodligen det godaste som finns. Man får alltid slåss med sina kompisar för att få de gulaste popc...   Läs mer »

 • Öppen bio

  Öppen bio

  Av: Jessica Palmqvist 2016-10-06 20:12
  0

  Lite samma idé som för museerna i Stockholm, och kulturnatten. Att man har en eller 2 ggr per år en dag där man kan ...   Läs mer »