Nytt inte alltid bättre...

Nya filmstaden i Hbg...ett jidder att hitta rätt på sidan, vad är VIP, vad är isense? tog ett tag innan man kunde hitta förklaringar...sen när jag bockat i hur många biljetter jag vill ha, kostar det mer än jag kunde räkna i mitt huvud och ser att jag måste betala för stolen också! När jag ska avsluta köpet kommer det upp, inte när jag väljer stolar. Det är ju helt barockt. 190 kr för en biobiljett...nä tack, det får vara. Det är kejsarens nya kläder om igen....Det kommer bli Röda kvarn i fortsättningen för mig. Dessutom måste man skapa konto för att kunna lämna en åsikt...och inte ett telefonnummer, inte en möjlighet att kontakta nån för frågor eller om man gör fel. Ingen plats för mänskligt fel alltså.
Jag vet att ni inte kommer bry er om mina åsikter, jag är gammaldags, men ni mister ett par kunder, den saken är säker.

 
 

1 kommentar

 • , 2018-12-10 11:47

  Hej Monika,
  Tråkigt att du känner så, men stort tack för att du delar med dig!

  iSense och VIP-salongen är två helt annorlunda bioupplevelser gentemot den vanliga bioupplevelsen och ger därför en extra kostnad på biljetten.

  iSense är ett premiumformat där det upplevs som en större duk, större upplevelse och fler ljuddetaljer. Fåtöljerna är också väldigt annorlunda. VIP-salongen har färre platser men har bredare fåtöljer och mer lyx.

  Vi har däremot även nya, sköna fåtöljer och ett fantastiskt ljud även i de vanliga salongerna (salong 2-6) där vi har ordinarie pris om du skulle vilja ge det en chans istället framöver. Du är välkommen!

  Om du upplever att du får fler frågor, eller om du vill ha hjälp framöver så hjälper vi gärna till på www.filmstaden.se/kundservice där du alltid kan komma i kontakt med oss.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Stolsbricka

  Stolsbricka

  Av: Elsa Cedervång 2016-09-17 14:06
  0

  Varje gång man går på bio och köper biosnacks uppstår alltid samma problem, det finns ingen plats att ställa sitt ...   Läs mer »

 • Snacks och dryck

  Snacks och dryck

  Av: Jacob Nilsson 2016-08-30 14:42
  0

  Återinför fri snacks och godis till vip:en som den var förut. Öka säkerheten eller Kontroller för att detta inte s...   Läs mer »

 • Biljettbokningen i Stockholm!

  Biljettbokningen i Stockholm!

  Av: Adam Narcyz 2017-05-27 11:15
  1

  På gamla hemsidan fanns det en funktion i Stockholm vid val av film att man kunde välja Biografer i City och inte få ...   Läs mer »