Fast månadspris & fria biobesök

Hej, jag hade tyckt det vore bra om man haft ett liknande upplägg som Spotify och Netflix även för biografer så man betalar en summa per månad och får sedan gå på bio så mycket man vill, jag hade i alla fall gått på bio betydligt mycket oftare om man haft ett sådant erbjudande för en inte alltför dyr kostnad per månad och jag tror många andra också hade gillat det, så bio inte bara är något man gör som en lyx 2-3 ggr om året utan något man kan ha som en fritidsaktivitet utan att bli pank. I nuläget tycker jag att 150kr för att se en enda 3D film inte är värt det, men hade man haft möjlighet att betala 300-400kr per månad t.ex. och får se vilka filmer man vill så mycket man vill så hade jag tyckt man fått mer värde för pengarna och man hade gått på bio betydligt mycket mer. Det skulle jag vilja se i framtiden i alla fall, och från mig personligen hade man dragit in mer pengar på det sättet. Tack

 
 

2 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2018-10-18 10:50

  Hej Victor!
  Tack för din feedback! I vissa andra länder har man försiktigt börjat testat denna modell och vi följer utvecklingen där om det kan vara aktuellt längre fram i framtiden.

 • Mattias Skruf, 2018-11-01 18:34

  Håller fullständigt med victor jag skulle gå oftare om jag kunde betala fast summa för varje månad men skulle dock inte vilja fri intredde mer typ av ett sparande typ om man säger att man vill köpa 2 biljetter i månaden och sen kan man ha dom liggandes där och om man inte går på den månaden så har man 4 biljetter nästa månad alltså typ som en bank fast för biljetter

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Tydligare målflöden för att hitta rätt

  Tydligare målflöden för att hitta rätt

  Av: Simon Metacci 2017-03-16 16:02
  2

  Detta är egentligen överkurs för vanliga bioanvändare att tycka till om men jag tycker utifrån ett UX-perspektiv at...   Läs mer »

 • Spel bio

  Spel bio

  Av: Benjamin Dahringer 2016-11-21 14:03
  0

  Man går till bion så kan man spela mått andra som har betalat inträdde.så få ni SF bio göra konto på t.ex ps4 så...   Läs mer »

 • Ha kombinerade restaurang och biograf

  Ha kombinerade restaurang och biograf

  Av: Joakim Wahlberg 2016-07-29 10:45
  1

  Sammarbeta med en närliggande restaurang som får stå för maten och ha bord som är riktade mot bio duken. Låt folk ...   Läs mer »