Trevligare toaletter

Att SF bytt till unisextoaletter är en fin gest, men det är opraktiskt. Det har (troligen) försämrat toaletterna något extremt för ~50% av era besökare.
Jag har alltid hört att tjejtoaletterna är mycket renare och trevligare än de nedkissade killtoaletterna jag är van med. Därför tyckte jag det var väldigt tråkigt att se att de nya unisextoaletterna är lika vidriga som killarnas toaletter normalt sett är.
Alla har ju inte samma möjlighet att stå upp och uträtta sina behov, och jag skulle aldrig ha suttit ner på de unisextoaletter jag möttes av på mina två senaste bio besök.
Lösnings förslag (i den ordning jag tror det skulle bli bäst):
1: Gå tillbaka till men och kvinnor uppdelningen på toaletter, och bygg en tredje toalett för unisex om det krävs.
2: Byt till en "jag vill sitta" och "jag kan stå" indelning. (Tror inte att detta skulle följas lika bra som en män/kvinnor indelning dock)

 
 

2 kommentarer

 • , 2018-08-28 11:19

  Hej Jonathan!
  Förstår problematiken och tar det vidare till ansvariga för att se över det inför kommande förvaltning av unisex-toaletterna på våra biografer. Hoppas vi kan ordna det omgående, eller titta på att lösa det på annat sätt som ex. oftare städning eller liknande. Som det är nu låter det inte alls som en trevlig upplevelse.

 • Daniel Sundström, 2018-08-30 16:53

  Hej,
  Detta har jag inte upplevt på mina senaste besök,antingen så har "killar" lärt sig att gå på toa på ett snyggt och prydligt sätt eller så har jag bara kommit efter städarna.

  Jag tycker att mängden toaletter att välja bland har blivit fler och att det kanske bör dyka upp en toa-etikett reklam??

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Skippa utgångsdatum

  Skippa utgångsdatum

  Av: Amanda Student 2017-07-26 01:23
  4

  Hej kära SFNågot jag länge funderat över är varför presentkorten/företagsbiljetterna har ett utgångsdatum. Har...   Läs mer »

 • Super-mackapären

  Super-mackapären

  Av: Maximilian Grimborg 2016-10-18 15:57
  0

  Super-mackapären är en mackapär där man ska ha det trevligt! T.ex en godis låda med massa goda val som man kan best...   Läs mer »

 • Sluta tvinga folk gå på dåliga 3D-filmer

  Sluta tvinga folk gå på dåliga 3D-filmer

  Av: Marcus Liljenberg 2016-08-31 07:59
  0

  Jag tycker att man på SF "prackar" på biobesökarna dåliga 3D filmer, för så fort det kommer ut en storfilm så ska...   Läs mer »