Image
 • Image
 

The Wife och Beautiful Boy

Jag hoppas ni tar in Björn Runges senaste film "The Wife" och den kommande filmen "Beautiful Boy". Det ryktas om Oscars för båda dessa filmer och därför är det lite förvånande att de inte ligger bland SF:s kommande filmer. Dessutom utspelar sig delar av "The Wife" i Stockholm, så det kan ju också tyckas vara av extra intresse för biobesökarna. Tack på förhand!

 
 

2 kommentarer

 • , 2018-08-28 11:16

  Hej Jenny!
  Båda filmerna The Wife och Beautiful Boy verkar ha goda möjligheter att komma på bio under hösten/vintern. Vi är också nyfikna på det Oscarsbuzzet som finns, men just nu ligger de i förhandling innan vi har ett planerat premiärdatum att visa på sf.se, så håll utkik på sf.se framöver. Ha en bra dag !

 • Jenny Lindgren, 2018-08-30 16:51

  Hej Emelie och tack för svar! Det låter ju mycket lovande. Kul! Ha en fin dag du också!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Krånglig hemsida

  Krånglig hemsida

  Av: Susanne Olsson 2019-03-15 05:41
  1

  HejJag bedömer mig vara ganska van att navigera på olika hemsidor, men upplever att er hemsida är krånglig. Det är...   Läs mer »

 • Amerikanisering

  Amerikanisering

  Av: Tim Olsén 2016-09-17 17:13
  0

  Tjena, min idé som jag tror hade förbättrat hela bio upplevelsen är om vi skulle ta in lite mer element från den am...   Läs mer »

 • Erbjud vissa föreställningar utan svensk text

  Erbjud vissa föreställningar utan svensk text

  Av: Cecilia T 2018-10-09 10:48
  1

  Jag föreslår detta främst för filmer på svenska. Jag som har normal hörsel behöver inte text och vill kunna välj...   Läs mer »