Image
 • Image
 

The Wife och Beautiful Boy

Jag hoppas ni tar in Björn Runges senaste film "The Wife" och den kommande filmen "Beautiful Boy". Det ryktas om Oscars för båda dessa filmer och därför är det lite förvånande att de inte ligger bland SF:s kommande filmer. Dessutom utspelar sig delar av "The Wife" i Stockholm, så det kan ju också tyckas vara av extra intresse för biobesökarna. Tack på förhand!

 
 

2 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2018-08-28 11:16

  Hej Jenny!
  Båda filmerna The Wife och Beautiful Boy verkar ha goda möjligheter att komma på bio under hösten/vintern. Vi är också nyfikna på det Oscarsbuzzet som finns, men just nu ligger de i förhandling innan vi har ett planerat premiärdatum att visa på sf.se, så håll utkik på sf.se framöver. Ha en bra dag !

 • Jenny Lindgren, 2018-08-30 16:51

  Hej Emelie och tack för svar! Det låter ju mycket lovande. Kul! Ha en fin dag du också!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Snacks för healhjunkies

  Snacks för healhjunkies

  Av: Adrianna Marut 2016-09-23 13:04
  0

  Bio är super kul och supergott för själen. Men snacksen på bio.... Not so much. Jag älskar popcorn men inte när de...   Läs mer »

 • Den hjälpande handen

  Den hjälpande handen

  Av: Josefin Norrman 2016-09-21 18:44
  0

  Jag är en lite extra klumpig person. En dricka, popcorn, tidning, 3D-glasögon och ibland en telefon. Det blir mycket a...   Läs mer »

 • BÄST

  BÄST

  Av: Kim Wallbjörk 2018-09-01 13:39
  1

  Jag tycker att de skulle vara bra om ni hade lite billigare Nocco i snackset , och mer kryddor till popcornen   Läs mer »