Förslag till reklam

Hej! Vi är två tjejer på 11 år, vid namnen Saga och Moa. Båda vi är bio-älskare, vi älskar både hemmabio och biografbio. Fredagen den 3 Augusti så var vi vid SF bio i Kista galleria och såg Lasse-Majas Detektivbyrå ``det första mysteriet``. Den var super-duper bra och det bästa av allt var att vi var helt ensamma i biografen. Det gjorde att vi kunde vara helt oss själva eftersom att ingen såg oss. Det började med att vi kom in i salongen tio i och filmen började tio över. Vi kommer in och tar våra platser, vi sätter oss och börjar att prata om allt möjligt. Vi tittar på klockan och märker att den är hel. Vi tänker då att reklamen ska börja men den gör inte det. Vi väntar ett tag (3 minuter) men den har inte börjat än. Då kommer vi på den perfekta idén att låtsas vlogga. Vi börjar och det flyter på bra, vi pratar om att reklamen inte har startat då klockan är 3 minuter över hel. Helt plötsligt när vi ``vloggar`` så sätts reklamen på och vi får världens bästa reaktion genom att skrika rakt ut som sedan följs av en skratt attack. Det var otroligt roligt och ett bio-minne som vi kommer att minnas för alltid, men det slutar inte där! Under filmens gång så kunde vi prata i vanlig samtalston. Vi gissade till exempel vilka som var tjuvarna, och vi gissade rätt! ( Engelskaläraren och rektorn.) Men det slutar inte riktigt här. Efter filmen så dansade vi framför hela skärmen, det var superkul. Sen när vi tagit utgångs dörren så behövde vi leta efter en till dörr som kunde ta oss till entrén. Vi letade tills vi hittade två dörrar som såg ut som utgångs dörrar, men vi visste inte vilken vi skulle ta så då hittade Moa en dörr öppnar knapp vid sidan som gav ifrån sig ett väldigt konstigt ljud som gjorde att vi återigen skrek och följdes av en skratt attack. Dom här upplevelserna är ``one in a life time`` upplevelser. Efter dom här upplevelserna så kom vi på en marknadsföring (reklamvideo) för SF bio. Våran slogan är: Hur du än är, vart du än befinner dig, så är just du välkommen. Våran ide till reklam-videon är: Ett antal personer med olika personligheter och utseenden T.ex. en som gråter, en som skrattar, en funktionsnedsatt person, och en som sover, mm. Som sagt så är det här bara några av våra förslag. Vi tycker att bio salongen ska vara halvfull då man kan ha flera perspektiv på personerna och man ser dom mycket bättre. Vi tänker att videon ska vara ungefär 20 sekunder men ni bestämmer 100% om tiden. Videon: Kameran kommer in från ingången och filmar upp mot sitt platserna då folk håller på att sätta sig. Kameran filmar några närbilder över allt. Under tiden pratar en svag kvinno-röst och säger ``många människor i samhället är utsatta, men hos oss är alla välkomna`` Sen så säger alla som sitter i biosalongen ``Hur du än är, Vart du än befinner dig, Så är just du välkommen” i kör. Samtidigt som det kommer upp texten på våran slogan.Det här var våran ide, hoppas ni tycker om den, ni får gärna mejla tillbaka så snart som möjligt.

Tack för att ni tog eran tid att läsa detta.Hälsningar Saga och Moa.

 
 

1 kommentar

 • Emelie på Filmstaden, 2018-08-08 10:21

  Hej Saga och Moa!
  Först och främst - vad roligt att ni fick en så kul upplevelse!
  Vanligtvis gillar vi bäst när en salong är fylld (speciellt när vi visar spännande filmer där andra hoppar till - så kul att se reaktionerna när de blir överraskade!) men ni hade ju en riktigt rolig upplevelse även när det var tomt. Grattis till det! :)

  Tack för idén till marknadsföring! Vi har faktiskt varit inne på ert spår flera gånger i tidigare kampanjer, även om våra videos och bilder visar mer på vårt filmutbud. Känns bra att vi är på rätt väg. På bio är alla välkomna, det är också därför vi har valt att arbeta med organisationen Friends då vi vill att alla ska känna sig trygga och inkluderade hos oss i en lättsam miljö.

  Tack för att ni tog en tid att skriva och hoppas framtida biobesök blir lika lyckade!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Prasselfritt

  Prasselfritt

  Av: Emmie Raselius 2016-09-05 18:51
  0

  En papplåda ( likt potatismos/pommes tallrik el liknande)För att hälla upp sitt snacks i Innan bion börjarFör en...   Läs mer »

 • Fotstöd

  Fotstöd

  Av: Nelly Malko 2016-08-30 21:02
  0

  Ett fotstöd som sitter vid/på stolen man har framför sig, där man kan ha sina fötter, så slipper man ha någons fö...   Läs mer »

 • Hälsosammare snacks till filmen

  Hälsosammare snacks till filmen

  Av: Danessa Vio 2016-10-08 20:23
  0

  Tyvärr är dagens biosnacks inte så hälsosamma och eftersom allt fler tänker på vad de stoppar i sig borde det finn...   Läs mer »