Image
 • Image
 

Filtrering på VIP

Om jag går in via 'Biljetter' så kan jag där filtrera på VIP t.ex. Men klickar jag t.ex på Deadpool 2 biljetter på första sidan så har jag där inte samma filtrering. Jag tycker den filtreringen borde vara möjlig där också

 
 

2 kommentarer

 • Emelie på Filmstaden, 2018-05-18 13:54

  Tack för din feedback!
  Förstår att det skulle kännas smidigt. Vi med oss det vidare till utvecklarna så ska vi se om det eller likvärdiga funktioner kan bli möjligt framöver.
  Trevlig helg!

 • Andreas Jigdal, 2018-06-14 16:51

  Ja, man kan ju tycka att det borde vara självklart med samma filteringsmöjligheter oavsett vilken väg man tar dit.
  I mina ögon räknas det som en bugg. Men så funkar det visst inte hos SF.

  • Emelie på Filmstaden, 2018-06-20 16:00

   Hej igen Andreas,
   Förstår hur du tänker. Vi har utgått från många användartester i bygget av nya webben, men vissa vägar ser vi att de är inte självklara i användarstatistiken. Det finns några sådana exempel på webben idag. Därför använder vi Biolabbet för den typen av feedback och för att rätta till en del saker som i testerna såg ut att bli enklare, men i praktiken blir bättre att göra som ex. ditt förslag föreslår. Ha en bra dag!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • tyst salong

  tyst salong

  Av: Viktor Nygren 2016-09-19 13:29
  0

  Vissa tider/filmer skall kallas tyst salong, det innebär att man inte får prassla med godis eller göra oväsen i stö...   Läs mer »

 • Mat & dryck på bio!

  Mat & dryck på bio!

  Av: Andreas Rönnqvist 2017-03-16 10:29
  2

  Kort och gott, sittplatser med ett litet bord och möjlighet att köpa god mat och dryck inför en film. En enskild salo...   Läs mer »

 • Soffa

  Soffa

  Av: Carolina Persson 2016-09-09 18:52
  0

  Jag tycker ni borde införa VIP-platser på biograferna, dvs soffliknande platser längst bak där man kan sitta mer bek...   Läs mer »