Image
 • Image
 

Snabbfunktion för "ta bort favoritfilm"

På "Mitt SF Bio"-sidan har jag börjat samla filmer jag på sikt vill ha en överblick på när de har premiär osv. När jag sett filmen vill jag ta bort dem från sidan. I dagsläget måste jag alltså gå in på respektiva films sida för att välja "ta bort från favoriter".

Det vore smidigt om filmen försvann från "Mitt SF Bio" antingen automatiskt när man sett/köpt biljett till en film som finns där (borde gå att lösa antigen genom registrerade aktiviteter), eller att det finns en liten "bokmärk"-knapp på minitayrpostern av filmen på "Mitt SF Bio"-sidan.

 
 

1 kommentar

 • , 2018-05-18 13:50

  Tack för din feedback!
  Vi skickar det vidare till utvecklarna så tittar de vidare på det om det är möjligt att genomföra framöver. Trevlig helg!

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • bio and chill

  bio and chill

  Av: Kasper Karlsson 2016-09-20 11:19
  0

  Jag tycker att sf bio bör komma på andra ideer att titta på deras filmer. Därför bör ni investera i bio and chill....   Läs mer »

 • Lyxigare platser

  Lyxigare platser

  Av: Philip Sq 2016-09-17 17:13
  0

  Min idé går ut på att vid den bästa raden i biosalongen göra det lite lyxigare med någon typ av fåtölj som man k...   Läs mer »

 • Köp själv för poäng

  Köp själv för poäng

  Av: Sebastian Abram 2017-03-16 22:57
  1

  Det vore grymt om man kunde logga in på SF- appen eller hemsidan och handla biobiljetter för poäng! Det vore även vä...   Läs mer »