Vandrande snacks

Ibland hinner man in i salongen i sista sekunden. Man har då kanske inte hunnit ena köpa en Snickers choklad tex. Jag skulle tycka att det vore kul om ni hade kanske 2personer en på var sida av biosalongen så kunde de ha brickor med små snacks på så att man kan köpa inne tills själva filmen börjar. Idén är att man ska kunna vinka fram dom till ens egen rad. Ni skulle kunna ha en lista på er hemsida om vad man hade kunnat köpa i salongen. Det hade ju ökat er försäljning markant och jag anser att det är fin service.
Har tyvärr ingen bild eller video just nu. Men ifall ni anser att det är en bra ide kan ni höra av er så utvecklar jag den.
Tycker för övrigt att SF rules med era bio upplevelser :)

 
 

Inga kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Softa i förstaklass

  Softa i förstaklass

  Av: Louiza Tsvetkova 2016-10-06 16:10
  0

  Hej jag tycker att sitta skönt i stolen i en bigraf är viktigast jag var i Australien och i nyazelad och dom hade bä...   Läs mer »

 • Appbeställning av snacks

  Appbeställning av snacks

  Av: Icedor Johansson 2016-08-31 11:31
  0

  Händer då och då att man fastnar på middagen eller vad man nu gör innan bion. Då är det lätt att man hinner bör...   Läs mer »

 • Gå två på bio med rabatt utifrån medlemsnivå

  Gå två på bio med rabatt utifrån medlemsnivå

  Av: Robert Wallgren 2016-09-02 13:23
  0

  Gå två på bio med rabatt på biljett nr två utifrån medlemsnivå. Ex guldnivå ger x antal procent i rabatt på med...   Läs mer »