Biljettbokningen i Stockholm!

På gamla hemsidan fanns det en funktion i Stockholm vid val av film att man kunde välja Biografer i City och inte få upp hela Stockholm så man kunde sortera bort biografer och hitta filmer lättare. Men jag hittar inte den på nya sidan, nu kan jag bara välja alla biografer eller en viss specifik biograf att gå på. Ta gärna tillbaka den med Biografer i City som fanns i bokningen för Stockholm!

Min andra synpunkt är valet av "tid på dagen" man vill gå på bio, klockslaget på kvällstiden är lite konstigt lagd. Det är en på kvällen från kl.19.00, men de är ju vanligare att första kvällsföreställningarna börjar runt kl.18, så ändra den från 19 till 18 istället. Jag tycker det skulle bli bättre att få upp även de filmer som går runt 18. Sen kan ni ju ha en till med senare val efter det för kvällens biovisningar.

Det var väl det då för nu, hej!

 
 

1 kommentar

 • Jens M, 2017-08-11 16:07

  Hej Adam,
  Tack för din input! Vi förbättrar ständigt vår filtrering och kommer ta med dina tankar om Biografer i City. Jag hoppas du gillar vår nya tidsfiltrering bättre där du kan välja från vilken timme som helst under dagen.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Den sociala biografen

  Den sociala biografen

  Av: Alexander Unge 2016-09-08 23:42
  0

  Vissa älskar att gå på bio medan andra helst ser film hemma. Det ska det bli ändring på i framtiden! Bio ska vara e...   Läs mer »

 • Dinner and a movie

  Dinner and a movie

  Av: Signe Bergsten 2017-03-15 11:11
  1

  Att ha dejt-paket med samarbete med en närliggande restaurang som har middagsservering och timear notan med att en visn...   Läs mer »

 • Snabb förbutiks handel

  Snabb förbutiks handel

  Av: Daniel Sundström 2017-03-30 11:10
  1

  QR-koder är smidigt som tusan, tänk att själv kunna välja varor i mobilappen som är knuten till ditt bioklubbskort ...   Läs mer »