Allt i ett

Jag har läst några förslag som jag vill påpeka är ganska bra och hur jag skulle vilja ha appen ni utvecklar.

För mig är tanken att det ska vara enkelt och att allt ska kunna göras via mobilen. Att kunna ha biljetten direkt i mobilen är ju helt underbart, men man ska ändå kunna nå sin biljett även om man inte har mobilen, tänk om den laddas ur? Så personalen ska ändå kunna ha tillgång till det.

Fantastisk bra idé att kunna betala med swish! Vore hur bra som helst också om jag kunde koppla mina biopresentkort till mitt konto kanske? Så slipper jag ta med det där kortet, som man så enkelt glömmer bort. Ge mig en kod som står för presentkortet -logga in i mitt konto- knappa in koden - vips så kanske en saldo visas där jag kan se hur mycket jag har kvar, sedan dras der av när jag handlar via appen.

Boka filmer ska såklart vara enkelt. Oftast kan jag tycka att man vet vilken film man vill titta på, så jag kan anse att "inspirationssidan" kan vara överflödig men inte onödig. Jag vill framförallt välja film och sen kolla vilka tider och dagar som funkar. Inte tvärtom.

Det borde finnas någon tillägg för klubbmedlemmar. Jag vill kunna se mina poäng och köp och jag vill framförallt kunna köpa biljetter för mina poäng UTAN att behöva gå till kassan. Kanske kan läggas till i det där "saldo-kontot"? Eller att man växlar mellan pengar och poäng som SJ gör med sin app. Jag vill också se att jag får mina %rabatt som guldmedlem. En flik kanske för guldmedlemmar med extra info som förhandsvisningar mm.

Tänk också om man kunde ha en smidigare kassa i biograferna? Vissa kan vara så otroligt sega när dom ska köpa biljetter och godis och hela baletten. Tänk om det fanns en kassa där man har redan betalat för sin mellanmeny popcorn med vatten via appen, så går man fram, visar sin kod genom appen och vips får man snabbt och enkelt det man har köpt. Som också är kopplad till "saldot". Så slipper man vänta på folk som ska betala och kort hit och dit. Snabbt enkelt.

Jag är en sån som gärna får själv när det är så tomt som möjligt. Jag skulle vilja ha en bild på salongen där det uppdateras med vilka platser som blir upptagna. Då vet jag om jag kommer få sitta själv eller inte.

Det är allt jag kommer på nu.

 
 

3 kommentarer

 • Klaudia Bahamondez, 2017-05-09 20:56

  Jag tycker absolut att man ska kunna köpa biljetter via mobilen för sina poäng. Så jobbigt att behöva reservera, komma en timme tidigare och sen gå till kassan för att få ut sin biljett.

  Skulle vara bättre just för då vet man även också om poängen räcker till en film.

 • SF Bio, 2017-05-10 08:55

  Tack för massa bra tips och förslag Raquel. Appen kommer släppas inom kort och vi kommer att fortsätta utveckla den efter era önskemål, därför blir vi så glada över att få sånna här kommentarer :) Hoppas att du kommer gilla vår nya app, och lämna gärna en kommentar efter att ha testat den. Vi kommer skriva ett inlägg här på Biolabbet så fort den är släppt. Ha en fin dag! Mvh Josefine / SF Bio

 • Simon Mattila, 2017-05-18 21:35

  Väldigt bra, genomtänkt idé.

  En av de sakerna som jag fastna på var det med att för betala snacks i appen.
  Tycker jag låter underbart, vet dock inte hur biosalongerna är där du bor, men i Göteborg är Bergakungen väldigt smart anpassat för att det skall gå så snabbt som möjligt. <- Inget får man i kassan utan man plockar på sig allt och sen betalar.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Sluta visa reklam innan biofilm

  Sluta visa reklam innan biofilm

  Av: Magnus Johansson 2016-08-30 15:25
  0

  Vi lever alltså just nu i en värld där jag bara tar del av reklam i max 4 sekunder innan jag ska se på film. Detta u...   Läs mer »

 • Tilltugg

  Tilltugg

  Av: Johanna Kvist 2016-09-20 21:40
  0

  Plock godis, att man kan gå och plocka lite av allt som man gör i vanlig affär. Blir ofta för dyrt för att en påse...   Läs mer »

 • Experience movie

  Experience movie

  Av: Annette Fürst 2017-03-17 14:00
  2

  Ni skulle ha en biosalong med 5d-stolar för att man verkligen ska uppleva filmen.   Läs mer »