Image
 • Image
 

Klassiker-Salongen

Jag tycker att SF borde ha en biosalong, kanske per biograf, som visar roterande Klassiker filmer. Dessa biljetter kostar cirka 60kr, och det går ett roterande schema av olika klassiker filmer. Så till exempel om jag och en kompis inte har något att göra, så kan vi kolla vilken Klassiker som börjar snart. "Antingen kan vi gå på Gudfadern nu eller så kan vi kolla Harry Potter Och Fången Från Azkaban om 2 timmar."

Det kan vara vilken film som helst, en mystery box av filmer.

Detta skulle vara perfekt för dom gångerna man vill på bio men inte har råd med en ny film, eller ingen film man vill se går på rätt tid. Då kan man bara gå in, sätta sig, och kolla på en riktig Klassiker.

 
 

2 kommentarer

 • Linnea Nilsson, 2017-04-02 16:16

  Jättebra ide! Jag skulle också vilja ha "temaföreställningar" eller liknande där SF visar hela Gudfaderntrilogin back-to-back till exempel.

 • Johan Månsson, 2017-05-23 09:05

  Det skulle kunna vara ett bra sätt att få återstifta bekantskapen med älskade favoriter och en utmärkt möjlighet att kunna "se ikapp" en film serie när en ny film snart ska visas. Film är som bekant bäst på bio och det är många filmer jag skulle älska att kunna se igen på stor duk.

  Sedan är frågan hur många som skulle gå på en sådan salongs visningar och om det täcker upp en hel salong? Dessutom är frågan om SF fortfarande har rättigheter att visa gamla klassiker?

  Men att då och då stoppa in "en gammal goding" ibland visningarna har jag inget emot - Speciellt inte om det harsamröre med kommande filmer.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Fotpallar

  Fotpallar

  Av: Richard Blom 2016-08-31 15:22
  0

  Fotpallar på första raden   Läs mer »

 • Myspys

  Myspys

  Av: Malin Åhrlin 2016-10-06 16:28
  0

  Bakåtlutande stolar, filt och kudde att låna! Tänk en kväll hemma i soffan, fast med bioduk och awsome snacks!   Läs mer »

 • Smör

  Smör

  Av: Caroline Niklasson 2017-03-14 16:30
  1

  Saknar smält smör till popcornen. Skulle vara trevligt om det fanns som tillval   Läs mer »