Betala för bioklubbspoäng på hemsidan

Det skulle vara jättebra om man kunde betala för sina bioklubbspoäng på hemsidan. För just nu så måste man gå till kassan för att registrera det här. Då blir det väldigt svårt ifall filmen kanske börjar snart och man är väldigt stressad och det dessutom är väldigt lång kö. Sedan om filmen nyligen har haft premiär så är det mycket möjligt att det är slutsålt när man väl kommer till kassan. Jag tycker att när man knappar in sitt bioklubbsnummer när man ska handla på er hemsida så ska det komma upp en fråga "vill du använda dina poäng?" Trycker man då på ja så ska det vid sidan om antingen stå -1200 poäng eller -800 poäng beroende på vilken dag man kommer gå på bio. Så man vet att det har blivit rätt. Är det så att poängen kommer ha gått ut det datumet så kommer det istället upp att poängen inte gäller så långt.

 
 

Inga kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Sluta använda google translate?

  Sluta använda google translate?

  Av: Sofia Wennerström 2018-12-27 14:37
  1

  Har ni funderat på att inte använda Google translate för att översätta handling och annan info on filmer? Eller i a...   Läs mer »

 • Mobilblock

  Mobilblock

  Av: Jonathan Gutierrez 2016-07-28 17:53
  1

  Blockera mobilens signal så ingen blir störd med skärmen eller någon pratar i mobilen.   Läs mer »

 • Garderob

  Garderob

  Av: Pierre Ingelsgård 2016-08-30 13:32
  0

  Vi skulle vilja ha en möjlighet att hänga av sig jackan, Antingen en garderob (ja jag är fullt medveten om att det sk...   Läs mer »