Ingen mat i salongerna

Att i salongerna inte tillåta mat. Spelar ingen roll om det är en nyttig, krispig sallad eller stinkande, ostig nachotallrik.

Man kanske kan ha visningar där det tillåts så att det går att välja bort.

 
 

4 kommentarer

 • Simon Mattila, 2017-03-31 21:20

  Tycker det borde tillåtas så länge det inte stör andra, d.v.s. att du får äta t.ex. isbergssallad (låter inte mer än snacks och luktar inget) men att sitta och äta något som stinker eller liknande bör ju kunna klagas på.

  Äter någon något bredvid dig som stinker och förstör din upplevelse så kan du säga till personen, ifall den personen inte slutat så kan du gå och säga till personalen.

  Kan nästan garantera att de kommer försöka lösa det ifall det är något som verkligen stör andra.

 • SF Bio, 2017-04-10 11:03

  Tack för din feedback! Vi kommer presentera många spännande nyheter under våren, håll dig uppdaterad på Biolabbet! Mvh Josefine / SF Bio

 • Sweet spot, 2017-06-21 14:44

  En sallad funkar men problemet är att ingen annan runt personen äter en sallad. Det funkar inte praktiken alls med mat - ha en separat salong där det serveras mat. Antingen äter alla mat eller ingen i salongen. Kolla upp Alamo Drafthouse i USA som serverar mat.

  Att ha en stinkande snabbmatspåse från ett stolpskott som inte orkat dra sig sin burgare innan en visning är irriterande och respektlöst mot andra, förvånad varje gång det händer att man tycker det är okej.

  Det är bättre att hålla det till godis och läsk, tar du med mat in får du lämna salongen. SF Bio borde vara klart hårdare på den punkten.

 • Sweet spot, 2017-06-22 19:20

  Se förslag på restaurangbiograf. Är salongen gjord för att man får äta blir det ok (men håller med om att man inte ska blanda biobesökare som äter med de som inte gör det):

  https://biolabbet.sf.se/bidrag/visabidrag/?projectid=5426

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Bredda filmutbudet

  Bredda filmutbudet

  Av: Eiler Anderson 2016-10-07 05:53
  0

  Sveriges biografer domineras av filmer från USA, som har en mycket produktiv filmindustri som ofta är kreativ och unde...   Läs mer »

 • IMAX Göteborg

  IMAX Göteborg

  Av: Fredrik Lundberg 2016-08-30 14:32
  0

  En imax i Göteborg borde finnas   Läs mer »

 • Välj flera biografer

  Välj flera biografer

  Av: Mattis Castegren 2017-04-09 12:33
  0

  Ett typiskt scenario i Stockholm är att du vill gå på bio i centrala Stockholm. Du bryr dig inte om vilka filmer som ...   Läs mer »