Fem förslag närmare rätt

Här tar jag upp flera olika förslag,
Först och främst tänker jag ta upp det här med stolarna, jag som brukar alltid sitta med benen i kors får sällan plats nog att göra så eftersom då sparkar jag sätet på personen framför mig, så mer plats hade varit bra.
För det andra, tänk om man kunde se på filmen och samtidigt slippa vara orolig över att ens batteri på mobilen ska ta slut pga att apparna körs i bakgrunden? Fatta vilken fördel det skulle vara om man kunde ladda mobilen samtidigt som man kollar på filmen. Jag hade tom kunnat tänka mig att betala en liten slant för detta!
För det tredje, när man kollar film sent och är redan trött så blir det ofta väldigt kallt och då fryser man mer än man koncentrerar sig på filmen. Så filtar att låna hade varit underbart!
Det fjärde är nog något vi alla tänkt på någon gång, speciellt när hösten närmar sig.. Månadskort! Tänk en hel oktobermånad på bion, att bara kunna gå fram till kassan och visa upp sitt månadskort man betalat i förväg och kunna se obegränsat med filmer.
Och sist men inte minst.. Godisutbudet borde ökas, tänk vad gott det hade varit med lite fizzypop till filmen, eller varför inte lite fruktnappar? Utbudet idag på den biografen jag varit på är minimalt och det gör ett filmälskande godismonster besviket.

 
 

Inga kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Anpassade priser

  Anpassade priser

  Av: Andreas Rönnqvist 2016-08-30 10:22
  1

  Kort och gott väljer vi ofta BORT biofilmer som vi vill se, för att de går i de mindre biograferna. Att betala samma ...   Läs mer »

 • SF Månadsprenumeration

  SF Månadsprenumeration

  Av: Mario Marijanovic 2017-11-15 15:43
  2

  Som det står i namnet så tycker jag att SF borde införskaffa månadsprenumeration som i stort sett alla andra "media ...   Läs mer »

 • Trångt

  Trångt

  Av: Joel Peman 2016-11-27 16:03
  0

  jag tycker det är alldeles för trånkt i biosalongerna så lite mellanrum mellan alla stolar och skönare stolar.   Läs mer »