Image
 • Image
 

Er feedback – våra nya funktioner

Vi har intervjuat webbdesignern Micke som varit med i framtagandet av den nya sajten. Här berättar han om hur Biolabbet har underlättat processen och hur viktigt det är med användarnas feedback i webbprojekt. Dessutom avslöjar han några av de kommande nyheterna, som är baserade på er feedback.

Den nya sajten är lanserad men det betyder inte att den alltid kommer fungera och se ut som den gör nu. Vi har utvecklat en plattform som tillåter att sajten kontinuerligt kan utvecklas och förbättras. Målet är att hela tiden bli ännu bättre och att möta era behov och önskemål.

Så fortsätt kommentera och håll koll här på Biolabbet, snart släpper vi ännu fler nyheter!

 
 

7 kommentarer

 • Michael Arvallius, 2017-06-09 15:32

  Största problemet är väl att gamla sajten var BRA, i stället för att förbättra den så började ni om från början och då var det mycket som blev sämre.

  • Daniel Ström, 2017-10-12 18:53

   Jag håller fullständigt med dig. Dock skrev du din kommentar när den nya sajten var relativt ny, och det är alltid lite barnsjukdomar i början, men nu har det gått drygt 4 månader sedan din kommentar, och det är fortfarande mycket som inte fungerar bra på den nya sajten.

 • , 2017-06-12 16:18

  Hej Michael!
  Tyvärr krävdes en helt ny ombyggnad av sajten för att bland annat göra den mobilanpassad och kunna skapa andra efterfrågade funktioner framöver. En ny uppdatering av sidan kommer därmed att komma där bättre filtrering kommer, och du kan nog känna igen fler mönster från den tidigare sidan - eller förhoppningsvis uppskatta de nya funktionerna ännu bättre. Sedan kommer sidan att uppdateras successivt. Håll ut ett tag till! :)

  • Daniel Ström, 2017-10-12 18:57

   Det har nu gått 4 månader, sedan du skrev svaret till Michael, men tyvärr är det fortfarande mycket som fungerar uselt. Inloggningen verkar tyvärr vara ett sorgligt kapitel. För det första så sker inte inloggningen på er egen domän, utan på https://login.microsoftonline.com Hur 17 kan ni låt en tredjepart sköta er inloggning. Till att börja med är det en säkerhetsrisk, och dessutom så är det en del andra problem med inloggningen. Jg har skrivit ett långt förslag om detta, men det tar väl ett par dagar innan alla här kan se mitt förslag, då det ska modereras först.

 • Daniel Eftodi, 2017-06-21 13:39

  Emelie,

  Som IT-arkitekt förstår jag inte Ert sätt för resonemang. Man byter inte ut en platform som hade alla funktionerna mot en ny platform som saknar dem flesta funktionerna ....

  Man gör bytet internt, ja ... och utvecklar den nya platform tills den graden att samtliga funktioner har flyttats över ... och man lägger till en del nya ... och sedan släpper man ut den publikt ...

  Bara byta platform publikt, och skryta att vi håller på att fixa till den ... är liksom raka vägen till en dålig upplevelse och en massa störningar.

  • Johan Ramström, 2017-07-14 11:32

   Jag älskar att gå på bio och jag börjar med att gå in på sf.se för att leta upp vad jag vill se och det slutar varje gång med att jag faktiskt inte går på bio för det är så rörigt att man ger upp..

 • Michael Arvallius, 2017-06-22 13:28

  Nu har det varit omöjligt att köpa biljetter till Spiderman i IMAX i flera timmar.
  Stolar blir låsta vid avbrutna köp så nu är det 100 fler platser lediga än det var i morse.
  Folk har köpt platser ute i kanterna i onödan pga de låsta stolarna.
  Ingen seriös webdesigner hade släppt ut en halvfärdig produkt live!
  Det är dags att inse att det har blivit totalfel, svälj stoltheten, tag tillbaka den gamla sajten, SPARKA den nuvarande webdesignern och ta in nån ny som kan jobba vidare på den gamla sajten som fungerade väl.
  De pengar ni lagt ner hittills är borta, men slösa inte bort mer på detta projekt.

 • Sören Ericsson, 2017-08-24 13:00

  Hej ! Jag tycker att det är svårt att göra det jag oftast gör, dvs se alla filmer som går, alla som kommer, när de har premiär mm. Upplägget nu gynnar de som skall gå på bio i närtid men överblicken saknas, eller är svår att få till. "Alla filmer" som rubrik borde till. Hitta när filmen xxxx har premiär ex vis.

 • Katarina Järlskog, 2017-08-28 21:05

  Vill kunna se kommande premiärdatum!
  Tycker tyvärr att denna sidan är betydligt sämre än den gamla. Var är översikten och varför kan inte planeringen på filmerna iallafall ligga en vecka framåt?
  Tyvärr måste jag säga "gör om, gör rätt".

 • Berz Javo, 2018-03-17 00:17

  Jag gick oftare på bio när ljudnivån var högre
  Hörs ju fan inte när de pratar i filmen.
  Var på Tomb Raider.
  Förra året var jag på skönheten och odjuret.
  Lika lågt då med.
  Läst att många klagar på att det är för högt men inget jag upplevt sen Transformers 1 kom ut.
  Upplevelsen förstörs helt när jag hör folk andas högre än talet på filmen.
  Tack för mig.
  Och nej, jag har inte hörsel problem!!!

Du måste logga in för att kunna kommentera